DNA yllätti keskiviikkona ihmisiä Kampissa jakamalla Samsung Galaxy Tab S 10.5 4G -tabletteja ilmaiseksi. Yritys haluaa toivottaa ihmisille hyvää kesää ja paras tapa on tietysti jakaa ilmaseksi hienoja lahjoja.

Aiotko pistäytyä Kampissa tulevien viikkojen aikana?

Nyt on kesä! Se tarkoittaa suomalaiselle sitä, että aurinkotuolista tulee sänky, sohva, ruokapöytä, lukunurkkaus ja baari. Ruskettuneiden käsivarsien vertailu kiihtyy. Pakkomielle syntyy.

Tähän on listattuna 23 syytä siihen, miksi valkoisesta kansastamme tulee kesällä punainen.

1. Suomalainen terassilla: ”Juon vaan pari bissee, joten ei tässä mitään rasvoja tarvita. Ei tämä ole auringonottamista.”

Lähde

2. ”Mä olen vaan tässä parvekkeella (tai ikkunassa) vähän aikaa. Ei tässä tarvitse rasvaa.”

Lähde

3. Jos aurinkorasva on viisi vuotta vanhaa, se ei haittaa mitään, koska uusi maksaisi kuitenkin ainakin 15 euroa.
4. ”Istun varjossa, joten en tartte rasvaa.”
5. ”Istun tässä vain vähän aikaa, joten ei kiitos, en tartte rasvaa.”
6. Jos rasvaa on laitettu aamulla kerran, se riittää. Perkele.

Lähde

7. ”Mä pelaan vaan rantapelejä. En tartte rasvaa, koska en ota aurinkoa.”
8. ”Täällä tuulee ja on vähän viileä, joten ei täällä voi palaa.”

Lähde

9. ”Tässä veneen kannella ei tunnu yhtään siltä, että voisi palaa.”
10. ”Ei tää aamuaurinko vielä polta.”
11. ”Ei tää ilta-aurinko enää polta.”
12. ”Ei mun iho näytä tässä auringossa yhtään punaiselta.”
13. ”Mulla ei näy rajoja, vaikka makasin auringossa monta tuntia, joten huomenna en kyllä laita aurinkorasvaa.”
14. Uutisissa sanotaan, että UV-säteily on tänään vaarallisen voimakasta, joten yli puolet kansasta ottaa aurinkoa, kun kerran on tämä kesä tässä.

Lähde

15. ”Viikon satoi vettä putkeen ja tänään paistaa aurinko, joten en laita mitään rasvaa mihinkään.”
16. ”Olen tietokoneella sisällä ja ulkona paistaa aurinko. Koen sisälläolosta pahempaa syyllisyyttä kuin siitä, että valehtelin ystävälleni. Joten menen ulos palamaan. Valhetta en paljasta koskaan.”
17. Ruskettunutta ihmistä kadehditaan ja tuijotetaan salaa aurinkolasien takaa. Sen koko elämän ajatellaan olevan parempaa ja onnellisempaa. Joten ei itsellekään mitään rasvoja.

Lähde

18. ”Mulla on tätä itseruskettavaa, joten en tarvitse aurinkorasvaa.”
19. ”Mulla on tää pohjarusketus, joten ei tässä mitään rasvaa tarvitse.”
20. Ja sitten, jos kuitenkin käy niin, että iho on palanut ”vahingossa”, auringonottoa ei missään nimessä vältetä vaan otetaan aurinkoa siihen kohtaan, joka ei vielä ole palanut.

Lähde

21. ”Kesä on ohi ja rusketus alkaa kuoriutua pois, joten menen solariumiin tunniksi.”
22. Talven lomamatkalla viimeisenä päivänä maataan auringossa ilman rasvaa, ettei kukaan voi kotimaassa sanoa, että ”sähän et oo ees ruskee” ja ajatella, että loma oli jotenkin epäonnistunut.
23. Pimeän talven jälkeen, maaliskuussa nähdään ensimmäiset shortsit Suomen katukuvassa. Lämpötila -5 astetta. Kaikki alkaa alusta eikä kukaan ole oppinut mitään.

Lähde

Turvallista kesää!

Syyskuussa 2013 maailman vanhimman voimistelijan tittelin saanut saksalainen Johanna Quaas on tällä hetkellä 88-vuotias. Hänen huikeaa ikäänsä ei uskoisi, kun katsoo, kuinka sulavasti ja kauniisti hän liikkuu voimistelurekillä.

Johanna osallistui ensimmäiseen kisaansa jo alle kymmenen vuotiaana ja on siitä lähtien pysynyt rakkaan harrastuksensa parissa. Viime vuonna 86-vuoden iässä hän julkaisi Youtubessa harjoitteluvideoitaan ja nousi saman tien kansan suosioon. Onhan se sanomattakin selvää – tämän videon katsottuaan kukaan ei voi enää sanoa, että en pysty ja olen liian vanha siihen. Kohti unelmia!

Cruz-niminen nuori hevonen on saanut itselleen uuden ystävän – valtavan kokoisen vihreän pallon. Tällä videolla iloinen nuori heppa riekkuu sen kanssa jo toisen kerran. Pomppimismatsi on aika tasaväkinen, mutta lopulta pallo vie kuitenkin voiton. Tai siltä se ainakin tässä näyttää.

Mutta omistaja mainitsee Yuotube-videon alla olevassa kuvauksessa, että leikki jatkui itse asiassa niin kauan, kunnes pallo selätettiin, ja se makasi lättänänä nurmella. Hevonen on pallonsa kanssa kyllä onnesta villinä.

Tässä tarinassa tuntuu olevan kohtalon kouran iso pelastava ote.

Duke on ihan tavallinen koira, jonka omistajat pelastivat löytökodista. Onneksi. Sillä tästä pienestä pelokkaan oloisesta ja rauhallisesta koirasta kuoriutui todellinen sankari.

Eräänä yönä Duke hyppäsi omistajiensa sängylle täristen ja läähättäen. Tämä oli koiralta niin outoa käytöstä, että omistajilla alkoi hälytyskellot soida. He kiirehtivät katsomaan yhdeksän viikon ikäistä lastaan. Lapsi ei hengittänyt. Vanhemmat hälyttivät ambulanssin ja lapsi sai nopeasti apua.

Lapsi pelastui ja toipui täysin koetuksesta, kiitos Duken. Ilman sitä, vanhemmat eivät olisi heränneet ja lapsi olisi saattanut menehtyä hapenpuutteeseen.