Dubaissa näemme paljon asioita, jotka ovat rakennettu tavallisen sijaan valtavassa mittakaavassa. Dubaissa on myös 275 metriä pitkä suihkulähde, joka on rikkonut maailmanennätyksiä. Lähteeseen on asennettu yli 6 tuhatta lamppua ja se pystyy ruiskuttamaan vettä jopa 152 metrin korkeuteen.

Tällä videolla suihkulähde tekee kauniita kuvioita Whitney Houstonin – ”I will always love you” -kappaleen tahdissa.

Lukuisat tutkimukset osoittavat, että lemmikit ovat loistava apu ja tuki meille kaikille – etenkin useista mielenterveyshäiriöistä kärsiville. Tälle posttraumaattisesta sressihäiriöstä kärsivälle merijalkaveteraanille joulu tuli pari viikkoa etuajassa, kun hän sai yllätyslahjaksi koiranpennun. Reaktio, kun hän tapaa suloisen uuden ystävänsä on jakanut hyvää mieltä videon muodossa jo melkein puolelle miljoonalle!

Äitien ja tyttärien suhteet ovat tunnettuja siitä, miten ne toisinaan saattavat olla hyvinkin myrskyisiä, mutta sitäkin lujempia. Tärkeitä ihmissuhteita juhlistamaan otetaan usein tatuointeja ja tässä kolmetoista toinen toistaan ihanampaa tatuointia juuri äideiltä ja tyttäriltä.

1. Tämä kaunis mandala

A photo posted by Melissa (@mytorque2) on

2. Nämä aallot

3. Kuu ja aurinko

A photo posted by CARTER (@gypsykidds) on

4. Nämä upeat linnut

A photo posted by Amy (@atomic.amy) on

5. Nämä rakkaudentäyteiset sydämenlyönnit

6. Iso ja pieni karhu

A photo posted by Lisa Marie S. (@lissaa__marie) on

7. Välillä kuin öljy ja vesi

A photo posted by Heidi Perry (@heidijin) on

8. Upean tarkaa työtä!

9. ”Ohana tarkoittaa perhettä”

A photo posted by Carrie Salazar (@thisgurl79) on

10. Nämä pöllöt

A photo posted by Anne G (@agreen67) on

11. Nämä norsut

12. ”M pystymme tähän”

A photo posted by Emily (@oleechjar) on

13. Nämä geometriset linnut

A photo posted by Kristin Raye (@kristinrayeee) on

A photo posted by Kristin Raye (@kristinrayeee) on

Lähde: Buzzfeed

Taaperoille kaikki asiat ovat uusia ja mielenkiintoisia, eikä maailma lopeta yllättämästä moniin vuosiin. Tällä videolla näemme niinkin yksinkertaisen asian kuin sade, mutta se oli tälle tytölle unohtumaton kokemus.

Tyttö hämmästelee ja ihastelee isänsä sylissä tätä kummallista luonnonilmiötä, joka on meille aikuisille jo hieman valitettavankin tuttu.

Eikö elämä olisi ihanaa, kun pieni kesäinen sade saisi näin hyvälle tuulelle?

Hevoset ovat tunnetasolla älykkäitä eläimiä, jotka pystyvät tulkitsemaan ääniä sekä eleitä yllättävän moniulotteisesti. Videolla näemme, kun vauvatuolissa makaava taapero saa seuraa hieman tavallisesta poikkeavalta ystävältään.

Hevonen keinuttaa vauvaa, pitääkseen sille seuraa. Kaksikolla on selvästi yhteinen kieli, jolla he kommunikoivat keskenään.

Evästevalinnat