Alastomuus on täysin luonnollista, mutta huoltoasemalle tai kauppoihin mentäessä on kuitenkin tapana pitää vaatteet päällä. Duudsonit päättivät käydä pikaisella visiitillä huoltoasemalla, jonka seurauksena tutut ystävät eli poliisit saapuivat lopulta paikalle.

Moni ei varmasti tiennyt, että vauvojen rautahampaat ovat näin sikinsokin pitkin leukaa ennen kuin ne työntävät maitohampaat pois edestään.

Ihmisen ensimmäiset maitohampaat puhkeavat noin puolen vuoden iässä ja ne alkavat korvautua pysyvillä hampailla noin kuudenvuoden iässä. On myös tapauksia, kun aikuiselle on kasvanut kolmannet hampaat. Lisonin tapauksessa vuonna 1896 Ranskassa potilaalle oli kasvanut neljäs hammaskerta ja voimme vain kuvitella, miltä röntgenkuva olisi silloin näyttänyt.

Valokuvaaja: Stefan Schäfer
Kuvan lähde: www.flickr.com/photos/sfschafer

Pesukarhu on Pohjois- ja Keski-Amerikasta kotoisin oleva karhulaji, ja on hyvin todennäköistä, että reissaillessa Amerikan mantereella tämä kaveri ilmestyy jossain vaiheessa näköpiiriin.

Videolla pesukarhu tallustelee puutarhassa, kun omistaja avaa vesiletkun. Pesukarhu yrittää ottaa tassuillaan vettä kiinni ja seurailee innoissaan vesinoroa omistajan liikutellessa letkua. Suloinen!

“The Fox” -kappale on kerännyt kahdessa kuukaudessa huimat 200 miljoonaa katselukertaa Youtubessa. Biisi jakaa runsaasti mielipiteitä ja moni pitää sitä erittäin ärsyttävänä kappaleena. Kyseisen biisin kuullessa voit olla varma että se jää soimaan päähäsi ainakin muutamaksi tunniksi, ellei jopa päiviksi.

Biisistä on tehty useita versioita, mutta tämä musiikkivideo on niistä ehdottomasti paras.

Mitä tyttöystäväsi sanoo? -Video antaa hyvän vastauksen!

Hait eivät yleensä suosi ihmisiä ravinnoksi, sillä ne syövät meressä uivia kaloja ja nisäkkäitä. Joskus saattaa tapahtua kuitenkin väärinkäsityksiä jos esimerkiksi hai luulee surffaajaa kilpikonnaksi.

Tällä videolla mies sai kokea pelottavan tilanteen kun useita metrejä pitkät tiikeirihait tulivat utelemaan että mikä vieras asia meressä oikein uiskentelee. Mies toimi kuitenkin fiksusti ja löi haita kuonoon, joka on niille herkkä alue.