Volvo mainostaa rekkojansa todella hienolla ja innovatiivisilla tavoilla, joista tämä video on jälleen loistava esimerkki. Videolla Volvon uusi FL -rekka maalattiin tummanpunaiseksi, jonka jälkeen kymmenet härät lähtivät juoksemaan sen perään Espanjan ahtailla kaduilla. Mukana oli myös härkäjuoksijoita, jotka yrittivät sinnitellä rekan ja eläinten välissä.

“Uuden rekan täytyi todistaa sen tekninen osaaminen, joka onnistui loistavasti härkien jahdatessa sitä ahtailla ja kiemurtelevilla kaduilla.”, kertoo Lars Terling, Volvo Trucksin markkinointiviestinnän johtaja.

Videolle on koottu rohkeiden seikkailijoiden upeita suorituksia ja temppuja erikoisista benjihypyistä lumilautailuun ja trampoliinipomppuihin. Kaiken kaikkiaan kokonaisuus on mieletön – musiikki, temput ja hidastukset. Ainoastaan ihan lopussa oleva videokoosteen tekijän mainos poskiläpsyistä pilaa hetkellisesti wow-fiiliksen, mutta ei kuitenkaan poista sitä.

Voi herranterttu sentään! Pyöräilijä tapaa matkallaan janoisen koalan, joka ei näemmä ihmistä pelkää. Ystävällinen pyöräilijä antaa vesipullostaan kaverille vettä. Koala lipittää koko pullon tyhjäksi hyviiiin rauhalliseen tahtiin. On kyllä niin herttainen näky, että muutama awww  ja sydän tähän.

93-vuonna syntynyt Tomáš Hertl on tsekkiläinen jääkiekkoilija, pelipaikaltaan laitahyökkääjä. Hän edustaa NHL-seura San Jose Sharksia. Nuori pelaaja on todella lahjakas ja hän teki viimeyönä pelatussa ottellussa huikeat 4 maalia.

Viimeinen maali oli kuitenkin kaikista hienoin ja se on kerännyt Youtubessa jo nyt paljon katsojia.

Halloween lähestyy ja moni on varmasti ostanut kotiinsa kurpitsan, joka on tarkoitus kaivertaa yhdessä perheen kanssa. Tässä kuvakoosteessa näet millaista taidetta kyseisistä hedelmistä voi tehdä, kunhan vain taitoa ja kärsivällisyyttä löytyy.

Taitelija Ray Villafane osaa herättää kurpitsat eloon kaivertamalla niistä todella upean näköisiä pienine yksityiskohtineen.


Lähde: All Over Press