Kyllä tulee suru hetkeksi puseroon, jos käy sillä tavalla, että joutuu lääkäriin kipsattavaksi. Mutta sitten, kun kipu alkaa helpottaa ja elämä yleensäkin, voi valkoista kipsiä käyttää koristeena. Tähän on koottu 20 piristävää kipsiä, jotka on maalattu hauskan värikkäiksi.

Ja onneksi kuitenkin – murtumat ja luiden poikki-menemiset korjaantuu ajan kanssa.

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Via Bored Panda / Distractify

Kodittomia koiria on surullisen paljon. Onneksi olemassa on kuitenkin ihmisiä ja järjestöjä, jotka auttavat kodittomia eläimiä saamaan uuden elämän. Niin kuin esimerkiksi tässä tapauksessa.

Pahoja ihovaurioita saanut Cadence-koira pelastetaan kadulta ja hoidetaan kuntoon leikkauksella ja antibiooteilla. Se todettiin myös luonteeltaan ystävälliseksi ja kiltiksi koiraksi, joten se voitiin luovuttaa uuteen rakastavaan kotiin.

Videon Bizkit-koira on jäänyt kiinni. Se on ollut huoneessa, johon sillä ei ole ollut lupaa mennä. Ja nyt se jäi kiinni. Koira yrittää kävellä pois huoneesta mahdollisimman vaivihkaa ja varovasti. ”En mä missään ollut.”

Tällaista esitystä ei ihan joka päivä näe. Kaksi tanssijaa, Amelia Rudolph ja Roel Seeber tanssivat upean valssin Oaklandin kaupungintalon seinällä. Se onnistuu niin, että molemmilla on vaijerit vyötäisillään ja homma on siinä. Vaijerit ja ilmassa roikkuminen antavat todella paljon lisää ekstraa esitykseen, sillä tanssijat pystyvät pomppivaan ilmaan ja nostelemaan toisiaan lähes vaivatta. Kaunista!

Oli syyskuun 30. päivä 2008, kun lääkäri pyysi miehen huoneeseen, missä hänen sydäninfarktin saanut äitinsä makasi. Miehen piti tehdä suuri päätös elämästä ja kuolemasta.

Videolla on tärkeä sanoma. Se muistuttaa meitä elämään täysillä jokainen päivä, sekä olla kiitollinen asioista mitä meillä on. Kertokaa läheisillenne, kuinka tärkeitä he ovat, ennen kuin on liian myöhäistä.