Useat miehet epäilevät, että tuskaiset synnytyskivut ovat naisten hömpötyksiä ja aivan turhaa liioittelua. Tai ainakin nämä kaksi kaveria tällä videolla.

He pääsevät testaamaan, miltä supistukset oikeasti tuntuvat. Miesten vatsaan ohjataan sähköshokkeja. Molemmat näyttävän kärsivän suhteellisen paljon. Lopulta he myöntävät, että kivut ovat paljon kovempia kuin mitä he kuvittelivat. Miehet myös näyttävät räjähtäneiltä ja uupuneilta ottaen huomioon, että prosessi kesti alle tunnin – toisin kuin synnytys.

 

Ihmiset eivät ole ainoita, jotka pystyvät pitämään hauskaa talvisessa ympäristössä. Monet sanovat varisten olevan todella fiksuja eläimiä ja nyt se todistetaan viimeistään. Videolla esiintyvä varis nimittäin käyttää majoneesipurkin kantta liukurina, jonka avulla se laskee kattoa pitkin alas useita kertoja.

Onneksi paikalla oli myös valpas perhe, joka tallensi tämän mielettömän tilanteen videolle.

Kaksosten side on tavallisia sisaruksia vahvempi, sillä käytännössä kaksoset ovat kokeneet kaikki samat asiat pienestä pitäen. Videolla näet kahden pienokaisen suloisen keskustelun, jossa selvästi käydään läpi tärkeitä asioita.

Video lisättiin Youtubeen vuonna 2011 ja se on kerännyt lähes 10 miljoonaa katsojaa suloisuutensa ansiosta.

Eläimet saattavat joskus leikkiä mitä kummallisimpien asioiden kanssa. Videolla näet koiran nimeltä Hai, joka päätti haastaa maassa lojuneen mandariinin palasen.

Pitkän kaksinkamppailun jälkeen paikalle tuli suurempi koira, joka päätti syödä mandariinin riidan ratkaisemiseksi.

Aikaisemmin nähtiin video ystävistä, kuinka he käyttäytyisivät jos he olisivat lemmikkejä. Toinen ystävyksistä on koira ja toinen kissa, ja tietenkin he tekevät sen mukaisia asioita. Videolla näytettiin koirien ja kissojen eroavaisuudet hauskasti, ja sen voi katsoa täältä. Nyt tämä video saa jatko-osan.

Miten samat lemmikkikämppiksesi käyttäytyisivät, kun tuot naisen kylään? Oletettavasti koira on heti ovella vastassa, ja kissa luimistelee piilossa.