Jokainen on varmasti elämänsä aikana käynyt edes kerran kummitustalossa. Nightmaresfearfactory kokoaa ihmisten ilmeitä kummitustalossa. Kovimmatkin jätkät ovat selvästi tiukan paikan tullen todella peloissaan ja hakevat pelottavasta tilanteesta turvaa halaamalla kaveriaan.

Joka tapauksessa tässä kuvakoosteessa esiintyvien ”uhrien” ilmeet kertovat enemmän kuin tuhat sanaa:

Katso lisää kuvia osoitteestaa: nightmaresfearfactory

http://i.imgur.com/txrvZom.jpg

Hieno matsi, mahtavaa Suomi!

Alkuperäinen kuva: All Over Press

Lähes jokaisen naisen haave on näyttää kansikuvien malleilta ja omistaa täydellinen vartalo sekä virheettömät kasvot. Moni ei vain muista sitä, kuinka paljon kuvankäsittelyä käytetään nykypäivänä luomaan lehtien tytöistä niin täydellisiä.

”Minä en tule koskaan näyttämään tuolta”, moni ajattelee selatessaan muotilehtiä läpi. Tämä video osoittaa kuitenkin väitteen vääräksi, sillä jokaisesta meistä saadaan malli kansikuville.

Neljä vapaaehtoista naista lähti mukaan tempaukseen, missä täysin tavallisista naisista tehdään kauneusihanteiden mukaisia. Heidät meikattiin ja kuvattiin, jonka jälkeen Photoshop alkoi tehdä temppujaan.

Kun naiset näkivät muokatut versiot itsestään, he ymmärsivät olevansa tyytyväisiä itseensä juuri sellaisina kuin he ovat. Muokatut kuvat näyttävät epäluonnollisilta, eikä niistä tunnista itseään.

SFT eli Stunt Freaks Team on Suomessa menestystä niittänyt extreme- ja moottoripyöräryhmä Jyväskylän suunnalta. Miehet ovat tehneet jo vuosia videoita ja esittäneet niitä Youtube sivustolle sadoille tuhansille faneille ulkomaita myöten. Videoita on tehtykkin moottorikelkkailusta, basehypyistä, FMX crossipyöristä, moottoripyöristä ja melkein kaikista mihin liittyy sana STUNTTI!

Mistä tahansa jengistä ei siis ole kyse. Voitkin tutustua tähän ryhmään heidän kotisivuillaan: stuntfreaksteam.org

Muista osallistua tapahtumaan Facebookissa

SFT:n ryhmän vetäjät Antti Leppänen ja Juha Ruokolainen ovatkin julkaisemassa nyt toisen elokuvansa vuoden 2013 materiaaleista ja luvassa on todella huikeaa menoa. Tämä elokuva nimettiin OUR LIFESTYLE:ksi ja julkaisu ajankohta on kevät 2014.

Kiertue starttaa  yhteistyössä kymmenen yökerhon, Tallink Siljan, Matkavekan, SpinFM.n, Vivas.fi:n, OneFX:n ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa 8.3 lauantaina Helsingin The Circus yökerhosta.

Tässä hieman esimakua tulevasta:

Mikä on Our Lifestyle kiertue?

Our Lifestyle on 40min kestävä extreme/stunt elokuva vuoden 2013 materiaaleista. Videolla tullaan näkemään Suomen kovimpia driftaajia, moottoripyöräilijöitä, huikeita räjähdyksiä, vesikelkkailua ja hirvittävä määrä adrenaliinia. Elokuva esitetään 10 eri tapahtumassa ympäri Suomea 8.3 – 5.4.2014.

Our Lifestyle kiertue päättyy Tallink Silja Europa laivalle 5.4.2014. SFT on varannut laivalta oman baarin, elokuvateatterin ja satoja hyttejä omille faneilleen ja yhteistyökumppaneilleen. Jotta et missaa tätä upeaa extreme risteilyä, varaa matkasi NYT Matkavekan sivujen kautta: matkavekka.fi/bileristeily

Myrskyt ovat yleensä pelottavia luonnonilmiöitä, mutta niistä löytyy myös erittäin kaunis puoli, kunhan uskaltaa vain hiipiä paikan päälle kuvaamaan tilannetta.

Viime vuonna Nicolaus Wegnerin kuvaamassa luontovideossa näet voimakkaita myrskyjä, joista suurinosa on muodostunut Yhdysvaltojen keskiosissa.

Evästevalinnat