Vihannekset eivät välttämättä maistu perheen pienimmille – olet luultavasti tietoinen tästä mikäli sinulla tai läheisilläsi on omia lapsia. Parsa-, kukkakaali ja selleri ovat ovat yleisimpiä vihanneksia, jotka vääntävät lasten huulet mutrulle.

Moni kuitenkin oppii arvostamaan näitä vihanneksia erityisesti vanhemmalla iällä – sitä paitsi ne ovat myös äärimmäisen terveellisiä!

Eric -niminen kakadu oli käynyt eläinlääkärissä, jossa oltiin todettu että linnun tulisi muuttaa ruokavaliotaan. Lääkäri oli suositellut linnulle muun muassa parsakaalia. Niinpä linnun omistajat olivat ostaneet Ericille parsakaalia ja päättäneet samalla kuvata millainen linnun ensireaktio olisi.

Voit katsoa oheiselta videolta, kuinka paljon Eric rakasti parsakaalia!

Läheisyys ja rakkaus on ihanaa, mutta joskus “kiintiö” tulee näidenkin asioiden osalta täyteen.

Harper -niminen kissa saa usein suukkoja omistajaltaan – jossain vaiheessa eläin kuitenkin päättää saaneensa tarpeeksi, jonka jälkeen se antaa omistajalleen merkin.

Näky on todella huvittava ja kissasta huomaa, että se on saanut jo melkein yliannostuksen rakkautta.

Voit katsoa oheiselta videolta, kuinka kissa reagoi kun sen mitta on tullut täyteen.

Horse Spirit julkaisi koskettavan videon hevosesta, joka synnytti varsan.

Synnytys on koko perheelle ja erityisesti äidille jännittävää aikaa, sillä sen aikana voi esiintyä komplikaatioita, jotka voivat vaarantaa äidin tai lapsen terveyden. Tänä päivänä suurin osa synnytyksistä sujuu ilman ongelmia, sillä ultraäänen avulla mahdolliset vaarat voidaan tunnistaa jo kauan ennen h-hetkeä.

Eläimet ovat ihmisiin verrattuna todella ainutlaatuisia, sillä ne kävelevät lähes välittömästi syntymänsä jälkeen. Tämä ominaisuus on elintärkeä, sillä luonnossa vaanivat pedot syövät heikot ja kävelytaidottomat eläimet suihinsa.

Oheisella videolla mies auttaa tammaa synnyttämään – emme kuitenkaan paljasta enempää, sillä voit katsoa itse kuinka uunituore äiti reagoi nähdessään varsan.

Tanskandoggit kasvavat valtavan kokoisiksi – narttu painaa tavallisesti 53–75 kg ja uros 67–93 kg.

On siis selvää, että täysikokoinen tanskandoggi on huomattavasti kookkaampi kuin vauva tai pieni lapsi. Tällä ainutlaatuisella videolla näemme, kun suuri koira ja taapero kohtaavat paikallisessa kaupassa.

Pieni lapsi on iloinen kohdatessaan suuren ja karvaisen tuttavuuden – koira näyttäisi sen sijaan olevan innostunut pienestä ja potentiaalisesta leikkikaverista.

Voit katsoa oheiselta videolta kuinka tapaaminen sujui.

Meillä kaikilla on ainakin yksi sellainen kappale, joka saa tanssijalan vipattamaan. Myös eläimet pitävät musiikista ja ne saattavat jopa tanssia sen tahdissa.

Omistaja oli koiransa kanssa automatkalla, kun radiosta alkoi soimaan karvaturrin suosikki kappale. Koira ei voinut vastustaa suosikki kappaleensa tahdissa tanssimista – samaan aikaan koira kuitenkin tiesi, ettei se voisi hyppiä ja riehua autossa.

Niinpä koira päätti heiluttaa korviaan musiikin tahdissa.

Voit katsoa oheiselta videolta, kuinka suloiselta “tanssiva” koira näytti!