Luonnossa elävät eläimet eivät yleensä tarvitse ihmisten apua – niiden erinomaisen tarkat vaistot ja taidot auttavat selviytymään pitkälle. Poikkeuksiakin kuitenkin löytyy, kuten esimerkiksi tässä tapauksessa, jossa villihevonen ei päässyt omin avuin ylös.

The Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals (RSPCA) -niminen organisaatio auttaa pulassa olevia villieläimiä. Nyt he olivat saaneet ilmoituksen villistä hevosesta, jonka kavio oli juuttunut märkään maastoon.

Pelastajat saapuivat paikalle ja huomasivat, että emolla oli myös varsa, joka ei suostunut lähtemään kauas omasta äidistään. Varsa juoksenteli äitinsä ympärillä ja kävi välillä tarkistamassa että kaikki oli hyvin.

Suurten ponnisteluiden jälkeen emo pääsi kuitenkin jaloilleen ja se lähti yhdessä varsansa kanssa jatkamaan matkaa.

On todella hienoa, että maailmassa on organisaatioita, jotka pitävät huolta kaikista elävistä olennoista!

Siperianhusky on todella vanha koirarotu, joka on lähtöisin nimensä mukaisesti Siperiasta. Siperianhyskyt selviytyvät hyvin lumisessa ja kylmässä ympäristössä, jonka vuoksi niitä on käytetty muun muassa rekien vetämiseen. Tänä päivänä niitä näkee kuitenkin myös kaupungeissa, sillä huskyt ovat kauniita ja sosiaalisia koiria.

En näin nopeasti ajateltuna keksi suloisempaa eläintä kuin pieni siperianhyskyn pentu, joka ulvoo kimeällä äänellä.

Tällä videolla näemme siperianhuskyn pennun, joka ei tunnu saavan unta – samaan aikaan sen sisarukset tuhisevat syvässä unessa. Pieni koiranpentu yrittää saada sisaruksiaan hereille ulvomalla niin kovaa kuin se vain pystyy.

On sanomattakin selvää, että näky on tavattoman suloinen!

Koirat eivät tarvitse yleensä kenkiä, sillä niiden tassut ovat kuin luodut kävelemiseen. Joissakin tilanteissa, esimerkiksi kovalla pakkasella tai paahtavalla helteellä on kuitenkin turvauduttava kenkiin, jotka suojaavat koiran tassuja.

Koirat eivät ole kuitenkaan tottuneet tossuihin, jonka vuoksi ne saattavat olla aluksi todella ihmeissään uudesta vaatetuksestaan.

Omistaja oli ostanut koiralleen kengät ja hän päätti kuvata videolle koiransa ensiaskeleet.

Eläimen reaktio oli vähintäänkin huvittava!

Pienet lapset eivät aina tiedä omia rajojaan, jonka vuoksi niiden täytyy kokeilla niin sanotusti “kepillä jäätä.”

Yksi tällaisista asioista on perheen koira, jonka kiusaaminen voi olla lapsen mielestä hassua. Tällaisessa tilanteessa vanhempien tulisi ehdottomasti puuttua tilanteeseen ja kertoa lapselle, että myös koiralla on tunteet ja oikeus omaan rauhaan. Kiusattu ja satutettu koira voi muuttua aggressiiviseksi ja pahimmillaan hyökätä lapsen kimppuun.

Tällä videolla näemme todella typerää toimintaa, sillä pieni lapsi potkii hiekalla makaavaa koiraa. Vanhemmat kuvaavat tilannetta videolle – tämä on asia, joka sai ainakin minut näkemään punaista. Vanhempien olisi ehdottomasti tullut puuttua tilanteeseen ja lopettaa nauraminen.

Voit katsoa tilanteen videolta ja selvittää kuinka koira kostaa lapselle.

Kengurut vaikuttavat leppoisilta, ruohoa syöviltä eläimiltä jotka pomppivat suloisesti laitumella. Todellisuudessa aikuinen uroskenguru on täyttä lihasta ja tappavan voimakas, kun se suuttuu.

Kellerberrinissä, Australiassa kenguruita metsästämässä ollut Joshua Hayden sai muistutuksen niiden voimasta.

19-vuotias Joshua oli ollut metsällä yhdessä veljensä kanssa. Veljekset olivat huomanneet kolme kengurua, joista yksi oli äkillisesti “kadonnut.” Joshua katsoi tämän seurauksena ulos ikkunasta ja kenguru hyökkäsi samaan aikaan hänen kimppuunsa.

“Kenguru hyökkäsi automme kimppuun ja rikkoi jopa tuulilasin”, Joshua toteaa ABC -uutisille.

“Seuraavaksi se loikkasi minun luokseni ja iski minua leukaan.”

Kengurun isku sai Joshuan menettämään tajuntansa 30 sekunnin ajaksi. Josh kuljetti veljensä välittömästi sairaalaan, jossa kerrottiin että hänelle tultaisiin tekemään leikkaus 10 päivän kuluttua, kun kasvojen turvotus oli laskenut.

Voit katsoa oheisen videon, jossa tapauksesta kerrotaan tarkemmin!