Tällä eläintieteilijällä on pehmeä, pörröinen unikaveri, muttei sellainen kuin ehkä ensi kädessä olettaisi.

Dolph C Volker jakoi tämän videon jolla hän ja Faith-niminen gepardi käpertyvät yhdessä nukkumaan. Faithillä oli syntyessään aseptinen aivokalvontulehdus joka vaikutti sen hermostoon, luihin ja niveliin.

Faith huomasi nopeasti, että pehmein kohta yösijaa oli Volkerin tyyny, joten se käpertyi nukkumaan tyynyn päälle. Isot kissaeläimet pitävät lähekkäin nukkumisesta ja ruumiinläpöjen jakamisesta, joten Volker kysyi kohteliaasti voisiko hän käyttää Faithia vuorostaan tyynynä, nyt kun hänen omasna oli varattu.

Gepardi nukahti nopeasti, ja alkoi nytkimään ja juoksemaan unissaan. Ilmeisesti eläintutkijaparka ei saanut kovinkaan hyviä yöunia!

Uskaltaisikohan sitä itse käpertyä nukkumaan gepardin kanssa?

Luonnon ekosysteemi on erittäin haavoittuvainen ja riippuvainen kaikista siellä elävistä eläimistä, kasveista, bakteereista. Tämän vuoksi yhden lajin häviäminen saattaa aiheuttaa valtavan lumipalloefektin, joka johtaa muidenkin eläinten kuolemiseen.

Tässä uskomattomassa tarinassa pääset tutustumaan siihen, mitä Yellowstonessa tapahtui vuoden 1995 jälkeen, kun sinne vapautettiin susia. Susien ansiosta luonto alkoi jälleen kukoistamaan, kun ekosysteemi nousi tasapainoon. Sudet muuttivat myös jokia, vaikka se kuulostaakin todella epätodelliselta ajatukselta.

Rakastuminen – todennäköisesti maailman paras tunne. Tässä ovat kuusikuukautiset kissanpennut Louie ja Luna – koko internetin uudet suosikkikissat.

Niiden omistaja James kertoi adoptoineensa parivaljakon kun ne olivat kymmenenviikkoisia yhdessä tyttöystävänsä Laurenin kanssa.

“He ovat olleet erottamattomia siitä asti ja tekevät kaiken yhdessä. He syövät, nukkuvat ja tuhoavat joulukuustani yksikkönä”, James kertoo.

Siitä asti kun kissat muuttivat heille, James on jakanut kuvia niistä Twitter-tililleen ja ihmiset ovat hullaantuneet pariskuntaan toden teolla. James keroo kissojen suhtautuneen uuteen julkisuuteensa ongelmitta.

“Olen nähnyt ihmisten sanovan asioita kuten ‘Tämä kultasi päiväni’, ‘Itkettää, kuinka kaunista tämä on’, tai vastaavaa,” James sanoo. “Tykkään nähdä ihmisiä onnellisena, ja olen iloinen että he voivat luottaa kissakuviin antamaan onnea.”

Lähde: Buzzfeed

Venäläinen pariskunta kohtasi järkyttävän yllätyksen, kun he näkivät tämän tassuistaan kiinni jäätyneen kissan. Zlatoustin kaupungissa oli sillä hetkellä mittarissa 35 pakkasastetta. Videolla kuvataan kissan irroitusprosessia, jonka aikana sen tassuille kaadettiin seitsemän saavillista lämmintä vettä.

Kun eläin saatiin irroitettua, pariskunta soitti heti eläinlääkärille ja päivän päätteeksi kissa alkoi jo kävellä. Myöhemmin he laittoivat Facebookiin ilmoituksen ja pian samassa kylässä asuva nainen tuli hakemaan kissan kotiinsa. Naisen mukaan se on täysin kunnossa ja pomppii ympäriinsä iloisesti.

Onneksi tällaisia ihmisiä on olemassa, jotka auttavat eläimiä, eivätkä jää neuvottomaksi järkyttävissäkään tilanteissa. Pariskunnan toiminta oli nopeaa ja pelasti kissan varmalta kuolemalta.

 

Lähde: The Siberian Times

 

Jotkin koirat pitävät joulupukista jopa enemmän kuin lapset.

Kya sai viime jouluna lahjaksi joulupukin, johon se tykästyi välittömästi. Kyan omistajat päättivät tänä vuonna yllättää koiransa suuremmin, sillä he veivät eläimen tapaamaan oikeaa joulupukkia. Eläimen ilme on niin ihana, että se saa sydämet sulamaan.