Voi, kun muistaisi sen hetken, kun koki sateen ensimmäisen kerran. Tai sen hetken, kun ymmärsi sen. Mikä riemu olikaan lapsena hyppiä lätäköissä, kastua läpimäräksi ja touhuta pihamaalla, kunnes joku huusi sisälle. Miten onni tulikin vain siitä, että sai pienellä muovisella lapiolla ottaa vettä räystään alta sankkoon. Ja sitten kaataa se pois. Ja uudestaan.

Nyt aikuisena, kun näkee sateen ropisevan ikkunaan ja tietää, että pitää mennä ulos, ensimmäinen reaktio on huokaus. Ei sellainen onnellinen vaan väsynyt huokaus. Että taasko pitää sataa. Siellä kastuu. Tukka menee pilalle.

Tämä video auttaa muistuttamaan, että elämä on asennekysymys – myöskin ne sadepäivät.

3-vuotias tyttö nimeltä Blakely laulaa autossa isänsä kanssa erittäin suloisen dueton, joka nostaa hymy huulille. Videota kannattaa kelata 40 sekuntia eteenpäin, jonka jälkeen kunnon esitys vasta alkaa.

Se on varmasti jännä paikka vanhemmille, kun tytär tuo ensimmäisen poikaystävänsä kotiin. Eipä sillä, on se varmasti kohtuullisen jännää myös sille haituvaviiksisille nuorelle pojallekin.

Tämän isän paidasta löytyy neljä erittäin helppoa ja yksinkertaista sääntöä kaikille niille pojille ja miehille, jotka haluvat tapailla hänen tytärtään.

1. Minä en laadi sääntöjä

2. Sinä et laadi sääntöjä

3. Hän laatii säännöt

4. Hänen kehonsa, hänen sääntönsä

Lähde: Kristine-Claire

Kädet ilmaan, kuinka moni on kuullut heiton: “Ylös, ulos ja lenkille!” Kaikkein vaikein tuossa sanakolmikossa taitaa olla toteuttaa tuo ensimmäinen kohta. Ylös.

Joka tapauksessa, tällä treenivideolla näkyy, mitä se käytännössä voi olla. Siis liikunta ja ulkoilu. Painona ja vastuksena toimii oma keho (tai kaverin) ja kaikki treeni tapahtuu raittiissa ilmassa. Tuossa on vähän haastetta meille kaikille.

Eilen uutisoimme miesten uusista ja erikoisista minimaalisista uimahousuista. Tässä on toisella tavalla erikoinen uima-asu. Nimittäin rinnan näköiset bikinit.

Bikinit suunnitteli Robyn Graves ja Michelle Lytle. Tarkoituksena on vapauttaa seksuaaliset mielikuvat naisten nänneistä, jotta naisetkin voivat tepastella ihan rauhassa yläosattomissa niin kuin miehetkin. Jokaisesta myydystä bikinistä menee 5 $ rintasyöpätutkimukseen.

Jos nainen ei kehtaa olla yläosattomissa, hän voi silti ns. vapauttaa rintansa tämän uima-asun avulla.

Bikineitä saa myös eri väreissä!

Via: Daily Mail