Ihmisten on edes vaikea kuvitella ajastusta siitä, että koko elämä täytyisi viettää vankeudessa. Tämä on kuitenkin todellisuutta miljoonille eläimille, jotka eivät koskaan pääse välttämättä haukkaamaan edes raitista ilmaa.

Tämän vuoksi vapaana kasvaneiden eläinten lihaa olisi parempi ostaa kaupasta, sillä tällöin voi sanoa, että eläin on saanut elää ainakin suhteellisen hyvän elämän ennen kuin se on teurastettu.

Joka tapauksessa ikävistä asioista iloisiin: tällä videolla näet, kun koko elämänsä vankeudessa elänyt sonni päästetään vapaaksi ja se ei yksinkertaisesti pysty pidättelemään riemuaan. Näyttääkin osittain siltä, kuin sonni olisi vasta vapautuksen jälkeen herännyt eloon ja ollut oma itsensä.

Koiranpennut osaavat olla neuvokkaita, kun ne sille päälle sattuvat. Tässä tapauksessa motivaationa toimi näläntunne, joka sai koiranpennun kantamaan ruokakuppinsa omistajansa eteen.

Määrätietoinen ja pieni eläin ei juurikaan ujostellut, koska sillä oli tosiaan nälkä.

Katso suloinen video alapuolelta:

https://www.youtube.com/watch?v=XcVbInnKMZ0

Skotlantilainen panimo BrewDog tarjoaa työntekijöilleen vanhempainvapaan lisäksi myös koiranpentulomaa. Viikon mittainen palkallinen vapaa tulee kyseeseen mikäli työntekijä adoptoi vanhan koiran tai ottaa koiranpennun.

”Koiran ja työn välillä kikkailu on haastavaa. Halusimme poistaa stressin tilanteesta ja antaa työntekijöillemme mahdollisuuden toivottaa uusi perheenjäsen taloon ajan kanssa”, kertoo yhtiön yksi perustaja James Watt.

Koirat ovat suuresti mukana monen ihmisen elämässä, joskus jopa niin paljon, että ne pääsevät joka paikkaan, mihin omistaja on matkustamassa. Mies halusi koiransa mukaan moottoripyöräretkille, mutta hän ei jäänyt pohtimaan ratkaisua toimettomana.

Mies päätti rakentaa koiralleen perävaunun, jonka sai kiinnitettyä moottoripyörään. Autoilijat kuvasivat viritelmän videolle ja voimme vain arvata, kuinka iloinen koira on, päästessään mukaan.

Dexter oli 20-vuotias, kun se sai itselleen uuden ja rakastavan kodin, jota se oli kaivannut koko elämänsä ajan. Koskaan ei ole liian myöhäistä auttaa hädässä olevia eläimiä, sillä pieni ripaus onnea saattaa olla juuri sitä, mitä ne ovat kaivanneet.

Dexter pääsi perheeseen, jossa 5- ja 7-vuotias vuotiaat pojat odottivat häntä innolla. Kissa saa heiltä läheisyyttä ja rakkautta, jota se viimeisinä elinvuosinaan varmasti ansaitsee.