Olet varmasti joskus lähettänyt viestin, jossa on vahingossa lukenut jotain typerää tai naurettavaa. Nykyään puhelimissa on niin sanottu ”autocorrect”-ohjelma eli automaattikorjaus, joka arvaa sanoja mitä olet kirjoittamassa, siksi hauskoja mokia pääsee sattumaan entistä enemmän.
Sivusto Damnyouautocorrect kokosi listan pahimpia mokia, joita ihmiset ovat onnistuneet lähettämään toisilleen elokuun aikana.

Rahaa palaa biisillä julkisuuteeen noussut Kristal on saanut paljon kyseenalaista julkisuutta. Internetissä huhutaan Kristalin ostaneen itsellensä 10 000 Facebook tykkäystä, jos tämä olisi totta, Kristalilla olisi juttua kirjoittaessa vain 450 ”oikeata” tykkäystä. Suomen Facebook-sivuista tilastoa pitävä Fanilista.fi valittelee asiaa.

– Tykkäysten ostaminen on maailmalla suosittu harrastus, eikä ilmeisesti Facebook ole vielä siihen lujasti tarttunut.

Muutama Suomalainen yritys osti taannoin tykkäyksiä, mutta Facebook rehellisten yrittäjien puolesta poisti nämä väärää mielikuvaa luovat tykkäykset.

Nyt Kristal on kohdannut lisää epäonnistumisia sosiaalisessa mediassa. Naislaulajan Facebook-päivitys kappaleen äänestämisestä NRJ-radion TOP10 listalle ei saanut toivottua menestystä. Päivityksessä yksi kommentti kuitenkin sai moninkertaisen suosion.

Mitä mieltä sinä olet Kristalista?

Mark Crilley julkaisi YouTubessa uuden piirtämisvideonsa, josta on tullut hämmästyttävällä nopeudella nettihitti. Videolla Mark yrittää piirtää mahdollisimman realistisesti pelikortin.

Mies oli varma, että hänen postilaatikolleen oltiin tehty tahallista ilkivaltaa. Selitys tapahtuneelle oli kuitenkin toisenlainen, kun mies näki valvontakameran nauhan. Pieni poika oli nimittäin ajanut päin postilaatikkoa ja kaatunut. Katsoessasi videota säädä äänenvoimakkuutta hieman alaspäin, sillä pojan itku kuuluu melko kovaa.

Tämä mies on harjoitellut lasin veistämistä useita vuosia ja tällä videolla hän esittelee taitojaan. Taideteoksen luomiseen kuluu vain reilu minuutti.

Evästevalinnat