Illuusiotemppuja on moneen lähtöön, mutta tämä on sellainen, jota ei kovin moni tässä maailmassa pysty toteuttamaan. Espanjalainen taiteilija Eloy Morales on yksi niistä harvoista, joka pystyy. Hänellä on käsittämätön taito hämätä katsojaa töillään.

Ensinäkemältä kuvat näyttävät ihan tavallisilta kasvokuvilta.

Tai melkein tavallisilta.

Vähän maalia naamaan ja menoksi.

Onko tässä jotain erikoista?

Kuvat: Eloy Morales

On, sillä nämä ovat maalauksia.

Kuvakaappaus: Vimeo

Käsittämättömän hienoja.

Kuvakaappaus: Vimeo

Tsekkaa lisää Eloyn kotisivuilta: eloymorales.es

Valokuvaaja Patrick Hall testasi, miltä ihminen näyttää, kun etälamautin iskee ihoon. Tällä videolla näkyy, kun kuvattavat odottavat sitä hetkeä, että milloin tärähtää. Ja sitten kun tärähtää, niin voi pojat, kun heidän ilmeensä ja kehonsa vääntyy ihan miten sattuu. Eikä ihme, sillä sähköisku on kohtuullisen napakka.

 

Susan Beatrice on taiteilija, joka omaa upeat kädentaidot. Oheisissa kuvissa nähdään Susanin taidonnäytteitä. Hän on tehnyt vanhoista kellonosista jotain uutta ja kaunista. Työn tekeminen on hidasta ja pikkutarkkaa, sekä hänen töissään on todella paljon yksityiskohtia, jotka luovat uskomattomia elementtejä jokaiseen työhön.

Susan purkaa vanhat taskukellot ja ottaa talteen osat, mitkä hän kokee tarpeelliseksi. Hän puhdistaa ja kiillottaa osat ja antaa niille uuden elämän taiteen parissa. Osan osista hän jättää myös tahalleen likaiseksi oikean värimaailman saamiseksi.

Hän saattaa lisätä teoksiin myös jotain sellaista mikä ei ole kelloista peräisin, mutta idea ja materiaali pysyy silti samana. Susanin työt ovat kauniin korumaisia ja niitä voi käyttää esimerkiksi kaulakoruina. Kuvissa näkee vertauskuvana Susanin sormen ja käden, minkä avulla katsoja voi kuvitella, miten pieni työ todellisuudessa on.

Lisää töitä voi katsoa Facebookista.


Lähde: Facebook

Mikä on paras tapa herätä päiväunilta? No tietysti hyvään musiikkiin, jota voi suoraan unenpöpperön seasta alkaa tanssimaan. Kolme sisarusta istuu autossa, mutta yksi nukkuu. Tosin, kun Beverly Hills kyttä -elokuvasta tuttu musiikki pärähtää käyntiin, herää se kaikkein pieninkin tanssimaan. Voi tuota ilon määrää!

Yksi tunteikkaimmista hetkistä on se, kun sotilaana olleet isät pääsevät takaisin perheidensä luokse pitkän palvelusajan jälkeen.

Videolle ollaan koottu kaikista koskettavimmat jälleennäkemiset, mitä katsoessa on vaikeaa välttyä kyyneliltä. Miehien kotiinpalaaminen oli muille yllätys, sillä todellisuudessa heidän olisi pitänyt kotiutua vasta viikkoja myöhemmin.