Jose Vergara on 19-vuotias miehenalku Texasista. Hänen vahvuutensa on ehdottomasti piirtäminen. Se ei ole ainoastaan hänen harrastuksensa, vaan myös intohimo ja elämäntapa.

Hän on erityisen kiinnostunut ihmissilmistä, ja ikuistaakin niitä usein paperille. Jose piirtää pelkillä puuvärikynillä, mitä ei ihan heti uskoisi. Työt ovat nimittäin todella realistisen näköisiä ja kertakaikkiaan upeita. Nuori taiteilija kertoo yhteen työhön menevän noin 20 tuntia aikaa.

Lisää Josen töitä voi katsoa hänen Instagram-tililtään.

Lähde: Instagram

Muutaman kerran on tullut pyöriteltyä kädessä langanpätkää turhautuneena, kun saksia ei ole ollut lähimaillakaan. Sen haluaisi poikki, mutta ei.

Mutta itse asiassa narujen ja ohuiden köysien katkaiseminen on helpompaa kuin voisi kuvitella. Naru laitetaan jalkojen alle, jotta se ei liiku, ja sitten narun loppupäällä (tai toisella narulla) sahataan se katki. Eipä ole tullut tällaista mieleen. Nerokasta!

Nainen oli iltapäiväkävelyllä, kun hän huomasi maassa linnunmunan. Pesää ei näkynyt missään. Samalla hän huomasi, että munasta alkoi kuoriutua poikanen. Nainen otti poikasen mukaansa, sillä hän ei kyennyt jättämään sitä kuolemaan. Ensimmäinen yö oli kriittinen, mutta kuin ihmeen kaupalla poikanen selvisi siitä.

Nainen ruokki pientä kottaraista aamusta iltaan puolen tunnin välein, ihan niin kuin sen emokin olisi tehnyt. Pian poikanen avasi silmänsä ja alkoi saada hyöhenpeitettä. Tarkoitus oli, että lintu olisi päässyt aikuisena takaisin luontoon, mutta myöhemmin selvisi, että se ei todennäköisesti selviytyisi siellä – lintu ei ole saanut mallia emoltaan eikä se tunnista tai ymmärrä muiden lintujen laulua. Tästä syystä kottarainen jäi asumaan naisen luo. Siellä se siitä pidetäänkin hyvää huolta.

Roskaaja sai ansionsa mukaan Australiassa, kun ystävällinen mies nimeltä Frederick Tomlinson kävi poimimassa roskat metsästä ja viemässä takaisin omistajalleen. Roskien seasta löytyi nimittäin osoitetiedot, joiden perusteella metsään tahallisesti heitetyt rojut löysivät takaisin kotiin.

Frederick varmisti vielä naapureilta, että mahtaakohan nämä lastenkirjat ynnä muut kuulua kyseiselle henkilölle. Kun naapurit vahvistivat, että roskaaja oli tyhjentänyt taloaan muutama päivä aikaisemmin, jätti Frederick tavarat ilomielin pihalle odottamaan omistajaansa.

Metsään ilmestyi läjä roinaa.

Mutta onneksi sieltä löytyi myös tavaran omistajan osoitetiedot, joten roskat pystyttiin palauttamaan.

Muutama ”muuttolasti” siihen tarvittiin, mutta homma saatiin hoidettua.

Roskaaja itse ei ollut kotona, kun lasti saapui, mutta oli varmasti iloinen nähdessään ”kadotetut” tavarat jälleen pihallaan.

Lähde: Facebook

Via Mashable

Käsi ylös, kuinka moni on lukenut tai kuunnellut joskus Narnian tarinoita. Toinenkin käsi ylös, kuka on lapsena hiipinyt vaatekaappiin ja salaa toivonut pääsevänsä sitä kautta toiseen maailmaan. Maailmaan, jossa vastaan köpöttelee ihana sympaattinen fauni Tumnus, jossa pitää juosta karkuun ilkeää Valkeaa Velhoa, jossa voi syödä iltapalaa majavien kanssa ja silittää Aslanin pehmeää turkkia.

Tässä meidän todellisessa maailmassamme on tällä hetkellä ainakin yksi onnellinen yhdeksänvuotias tyttö, joka pystyy viemään Narnia-leikit ihan eri sfääreihin.

Se näyttää ihan tavalliselta vaatekaapilta…

… mutta ovien takaa paljastuukin salahuone, jonka isä rakensi 9-vuotiaalle tyttärelleen.

Se on Narnia.

Mahtava keksintö!

Lähde: reddit.com