Ann Arbor on kaupunki Michiganissa Yhdysvalloissa. Se on muuten ihan tavallinen yliopistokaupunki, mutta siellä on jotain pientä ja mystistä, mikä erottaa sen kaikista muista kaupungeista tämän maan päällä. Siellä nimittäin asuu keijuja…

Keijujen koteja alkoi ilmestyä rakennuksiin…

… ja kahviloihin.

Joku taitaa olla kotona.

Niitä asustaa myös ihmisten takapihalla, puiden juuressa.

Joku onnekas on saanut keijun naapuriksi.

Jotkut keijut ovat muuttaneet sisälle koteihin…

Kukkuu!

Myös sairaalasta saattaa löytyä oma pikku ovi ja osasto keijuille ja muille pikkuisille.

Kirjastossakin niitä asustaa!

Ja vaatekaupoissa.

Moi!

Eikä hammaslääkärissäkään tarvitse enää pelätä, koska sielläkin niitä on!

Pieni potilas kurkistaa, onko se kotona.

Taitaapa olla.

Keijut tekee maailmasta paremman paikan.

 

Lähde: Urban Fairies Operations

1830-luvulla rakennettu vanha mökki ränsistyi metsässä. Mutta onneksi joku keksi hyödyntää tukevat hirret ja rakentaa niistä uuden mökin. Suurin osa puumateriaalista tosin oli jo mädäntynyt, mutta käytettävääkin löytyi. Ja lopputulos on huikea!

Tässä ovat alkuperäiset 1830-luvun mökin rauniot.

Kaikki hirret, joita pystyi vielä käyttämään, merkittiin.

Hirret siirrettiin uuteen paikkaan, ja mökin pohjaratkaisu alkoi hahmottua.

Uusi mökki kohoaa…

… ja vanhat hirret pääsevät koristamaan sen seinää.

Sisätilatkin valmistuivat pikku hiljaa.

Takka pitää pienen mökin lämpimänä talvellakin.

Mökki ulkoapäin syksyllä…

… ja talvella.

Valmis mökki näyttää sisältä tältä.

Aika mukavan näköistä.

Melkein 10 vuotta tähän meni, mutta kyllä kannatti!

Lähde: Reddit / Imgur

Jos kukkaruukku hajoaa lattialle, niin heti ensimmäisenä tulee mieleen heittää sirpaleet roskiin. Mitä jos kuitenkin säästäisit ne, ja tekisit niistä jotain kaunista ja ainutlaatuista koristamaan puutarhaasi?

Vain mielikuvitus on rajana, kuinka upeita uusia kukkaruukkuja sirpaleista voi saada aikaan. Näistä 13 kuvasta voi ottaa hieman inspiraationlähdettä ja ryhtyä askartelemaan!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

Lähde: pinterest.com

31-vuotias Jamie Raven hämmästytti katsojia uskomattomalla korttitempulla Britain’s Got Talent -ohjelmassa. Ensin hän näyttää tempun, jossa muuttaa setelit piirustuksiksi. Mahtava temppu sekin, mutta ei mitään verrattuna seuraavaan.

Jamie antaa kolmen tuomarin päättää yhden kortin, jonka taikuri aikoo paljastaa pakasta. Hän kysyy kolmelta tuomarilta, millaisen kortin he valitsevat. Yksi päättää värin, yksi maan ja yksi numeron. Lopputulokseksi kolme tuomaria päättävät kortiksi mustan risti ysin.

Taikuri antaa neljännelle tuomarille, Simon Cowellille mahdollisuuden päättää uuden kortin tilalle, tai pysyä muiden tuomareiden valitsemassa kortissa. Simon päättää uudeksi kortiksi hertta seiskan. Ja mitä pakasta paljastuu? Sen me kaikki osaamme päätellä viimeistään tässä vaiheessa.

Varsinainen esitys alkaa kohdasta 1:38.

Kun Monica Lee saa käteensä lyijykynän, ei häntä pidättele mikään. Tyhjä paperiarkki saa uuden elämän, kun hän raapustaa siihen upeaa taidetta. Realistisia kasvoja, eläimiä, kasveja – kaikkea mitä ikinä vain tuleekaan mieleen.

Tämän naisen piirustukset ovat niin yksityiskohtaisia ja pikkutarkkoja, että niitä voisi ensi näkemältä luulla mustavalkoisiksi valokuviksi. Lisää naisen upeita töitä voi katsoa Facebookista tai hänen Instagram-tililtään.

Lähde: Facebook

 

Evästevalinnat