Musiikkia voi muodostaa oikeastaan mistä vaan ja sen näyttää toteen muusikko Andrew Huang. Hän päätti kokeilla, miltä kuulostaisi yksisarvinen tietokoneella soitettuna. Kuuntele alta ja ylläty!

Hiekkakakkujen ja linnojen tekeminen on usein enemmän ”lastenleikkiä”, mutta tässä tilanteessa kyse olikin jostain aivan muusta. Surffarit päättivät kokoontua rannalle ja kaivaa suuren kuopan, joka johti yllä virranneeseen jokeen. Tämän seurauksena joki alkoi tulvimaan kohti merta ja ihmiset pääsivät surffaamaan suurissa aalloissa.

Ainut hieman kyseenalainen puoli tässä viihteessä oli se, että mitä joessa eläineille eläimille kävi…

Tiedätkö sen tunteen, kun olet joutunut kaveripariskuntasi kanssa samaan tilaan, eivätkä he ole huomaavinaankaan sinua? Tämä nainen päätti alkaa kuvaamaan näitä tilanteita humoristisella otteella ja toteaa olevansakin ikuinen kolmas pyörä. Ainakin kuvista päätellen hänen ympärillään on paljon rakkautta, joka ei ole vielä löytänyt häntä.

Jaa juttu kaverillesi, joka arvostaa tällaista huumorintajua!

Surulliset ja traagiset tilanteet tuovat yleensä mukanaan myös jotakin kaunista ja koskettavaa. Fletcher Pilonin veli oli kuollut auto-onnettomuudessa ja veljen suru oli valtava. Tilanteen seurauksena hän päätti osallistua Australian Talent -kilpailuun, jossa hän omisti esittämänsä kappaleen veljelleen.

Yleisö ja tuomarit puhkeavat esityksen aikana kyyneliin, koska voimakkaita ja vahvoja tunnetiloja on lähes mahdotonta hallita. Ei ole epäilystäkään siitä, että pääsikö tämä nuori mies jatkoon, sillä hänellä on kaunis ja karismaattinen ääni.

https://www.youtube.com/watch?v=JFIuVNlS5f8

Internet on kummallinen paikka, senhän me kaikki tiedämme. Matt Stonie päätti ottaa Nutella-haasteen vastaan ja syödä tätä jumalten herkkua kokonaisen purkillisen alle neljään minuuttiin. Pystyisitkö itse vastaavaan suoritukseen?