Äh, taas matto on rytyssä.

No eipä muuten ole, nimittäin matto on ihan suorassa, se vain näyttää ryttyiseltä. Maton suunnittelija on vain halunnut vähän hassutella. Kuvioilla ja varjoilla voi saada aikaan yllättävän harhaan johtavia kokonaisuuksia.

Tässä on 10 lattiaa ja mattoa, mitkä saavat aikaan optisen illuusion.

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Via: Viralnova

Ivar niminen myrsky riehui viime joulukuussa Norjassa. Myrsky vei noin 55 000 ihmiseltä sähköt ja aiheutti suurta tuhoa merillä. Kouluja suljettiin myrskyn vaarallisuuden takia ja ihmisiä kehotettiin pysymään sisätiloissa.

Videolla nähdään, kuinka ihmiset kävelevät myrskyä vastaan varoituksista huolimatta. Suojatienkin ylitys on haaste, sillä vastatuuli on niin kova kyseisellä kohdalla. Toiseen suuntaan myötätuuli puskee ihmisiä eteenpäin ja meinaa kaataa heitä kumoon.

Suojatietä ylittänyt mies oli lentänyt tuulen mukana ja tarvitsi sairaalahoitoa. Tapauksen vuoksi poliisi valvoi suojatietä ja auttaa tarvittaessa ihmisiä tien yli.

Se on tikku-ukko, jolla on Mikki Hiiren korvat! Vuosi sitten tämä asu oli valotikusta koottu, mutta tämä on paranneltu versio. Nyt se on kevyempi ja siistimpi.

Tämmöinen asu olisi kätevä Suomen pimeissä öissä. Ainakin siihen asti, kunnes lapsi kiipeää puuhun tai lumikinokseen ja valot sammuu.

On kaunis kesäpäivä, aurinko paistaa ja kaksi miestä hengailee puistossa. Toinen miehistä nappaa vesipullon toiselta. Siitä seuraa tiukka kamppailu. Kamppailu ei kuitenkaan ole mikään ihan tavallinen, sillä tavallaan miehet tekevät parkouria hidastetusti, mutta eivät kuitenkaan. Tätä ei voi selittää, se pitää nähdä itse. Hauska pätkä.

Videon miehet kertovat Youtube-tilillään, etteivät osaa oikeasti yhtään parkouria. Siksi tämä video.

Tässä aivan loistava kikka, miten saa piirrettyä vapaalla kädellä täydellisen ympyrän, joko ison tai ihan pienen. Tärkein neuvo on, että pidä käsi paikallaan, ja se, mitä liikutat, on paperi. Todella näppärää ja yksinkertaista. Miksei tätä opetettu koulussa, koska… Koska sitten olisi voinut piirtää kauniita ympyröitä kaikkialle.