Venäjällä kolareita ja onnettomuuksia tuntuu sattuvan aivan liikaa. Onneksi tällä videolla pieni lapsi oli erittäin onnekas ja selviytyi kolarista, sillä suuri rekka meni aivan tytön vierestä kolarin aikana.

Perheen isän täytyisi saada tällaisesta tempauksesta rangaistus, sillä omaa lastaan ei voi riskeerata voittaakseen muutaman minuutin matkalla määränpäähän.


Talvi on monille ihmisille kova paikka, vaikka jotkin ihmiset myös rakastavat sitä. Hyviä ja huonoja puolia varmasti löytyy useita, mutta varmaa on se, että kylmä ainakin on.

Tälle videolle on koottu talven aiheuttamia ongelmia ja tilanteita, joista muut ihmiset kärsivät. Eniten virheitä sattuu liikentessä, kun tiet ovat liukkaita, joten muistathan itsekin olla varovainen.

Deittisivut ovat 2000-luvulla saavuttaneet erittäin suuren suosion ja yhä useampi ihminen hakee seuraa netistä. Tarkkana kannattaa kuitenkin olla, sillä sivutoilla käytetään paljon phoshoppausta, jotta oma ulkonäkö olisi viehättävämpi.

Joskus kuitenkin itsensä muuntelu menee liiallisuuksiin ja tuloksena on naurettava kuva, vaikka kyseiset ihmiset eivät sitä itse tajunneetkaan.

1.

Lähde: theyfailed.com

2.

Lähde: reddit.com

3.

Lähde: thechive.com

4.

Lähde: kulfoto.com

5.

Lähde: humorgag.com

6.

Lähde: reddit.com

7.

Lähde: killmydaynow.com

8.

Lähde: reddit.com

9.

Lähde: monotonousmoron

10.

Lähde: nolachingues.com

11.

Lähde: damnlol.com

12.

Lähde: epicfail.com

13.

Lähde: psdisasters.com

14.

Lähde: taringa.net

15.

Lähde: failblog.cheezburger.com


Miehet eivät koskaan joudu kokemaan synnytyksen aiheuttamaa kipua ja jotkin jopa epäilevät onko synnytyksen aikana vallitseva kipu todella niin suuri.

Nyt kaksi hollantilaismiestä pääsivät kokeilemaan, mitä synnyttäminen todella on. Aluksi kivut olivat pieniä, mutta lopuksi miehet kiemurtelivat ympäri sänkyä ja toiselle jouduttiin antamaan myös lisähappea. Kipu syntyi, kun miehiin asetetut laitteet alkoivat tuottaa hitaasti kovenevia sähköiskuja, jotka aiheuttavat supistuksen kaltaisia oireita. Koe ei kuitenkaan ollut aivan realistinen, sillä oikeassa synnytyksessä et voi nousta välillä seisomaan ja kääntyä ylösalaisin.

Miehet eivät kuitenkaan tehneet synnytysponnisteluja turhaan, sillä lopuksi heille tuotiin vauva syliin, joka korvasi aiheutuneen kivun.


Lentokentät ovat erittäin vaarallisia paikkoja, jos olet väärässä paikassa väärään aikaan.

Onneksi tällä kertaa selvittiin vain säikähdyksellä, kun yli 300 kilometrin tuntivauhdilla lentänyt pienkone lensi aivan kahden ihmisen vierestä. Tapahtumat jälkeen kuvaaja kuulostaa aivan siltä kuin hän nauraisi, mutta hän ei tainnut heti tajuta tilanteen vakavuutta.

Evästevalinnat