Puolalainen kitaristi Mariusz Goli hallitsee harrastuksena paremmin kuin hyvin. Mies soittaa kaduilla tienaten siitä saamillaan rahoillaan elantonsa.

Tämä kaveri ansaitsisi kuitenkin paikan jossakin bändissä tai sitten menestyvän soolouran. Mariusz on soittanut kitaraa pienestä pitäen ja harrastus on aina ollut hänelle todella läheinen.

Anantara Dhigu niminen lomakeskus/spa sijaitsee Dhigu nimisellä saarella, jossa vesi on kirkkaan turkoosia ja rentoutuminen taattua. Saarella on myös 9 luxusravintolaa, jossa ruoka valmistetaan tuoreista raaka-aineista ja kokit ovat huippuluokkaa. Matkan hinta on korkea, mutta jos rahaa löytyy matka on varmasti kaiken sen arvoinen.

Jos olet suunnittelemassa häämatkaa, tällaisessa paratiisissa olisi varmasti unohtumatonta viettää aikaa rakkaansa kanssa.


Kauppakeskuksessa järjestettiin hauska pila, jossa kaksi miestä esittävät kauppaavansa huumeita. Pilan tarkoituksena oli ilmeisesti nähdä ihmisten reaktioita ja löytää todellisia ostajia.

Paras kohta videossa on, kun vieressä oleva vartija katsoo tilannetta sanomatta mitään.


Evan Doherty on lähes varmasti ikäluokkansa paras skeittaaja. Nyt nuorukainen kokeili temppua, jonka opettelemiseen kului mestariskeittaaja Tony Hawkilta lähes 20 vuotta!

Temppu onnistuu, mutta alastulossa poika menettää tasapainonsa ja kaatuu. Toivottavasti poika jaksaa harjoitella sinnikkäästi, jotta hän pääsee tekemään rakastamaansa lajia työkseen isona.


Lapsista tehdään usein hauskoja videoita, joiden tarkoitus on jakaa iloa muille.

Tällä kertaa Dragon Baby nimellä esiintyvä lapsi taistelee pahaa lohikäärmettä vastaan. Taistelutaidot lapsi oppi ollessaan Bruce Leen oppipoikana.