Ruotsalainen poikabändi Kent julkaisi tulevalta levyltää singlen ensi kertaa videomuodossa. Bändi julkaisi kappaleen 999 videon youtubessa eilen, 27 maaliskuuta ja se on keräänyt jo 54 000 katselukertaa. Itse video on todella yksinkertainen, mutta toimiva live nauhoite.

Bändin uusi albumi Jag är inte rädd för mörkre julkaistaan 25. huhtikuuta. Esimakua siitä alla, kappaleella 999.

 

Vuodesta 2007 alkaen järjestetty WWF:n ilmastotapahtuma Earth Hour lähestyy jälleen. Tapansa mukaisesti maaliskuun viimeisenä lauantaina sammutetaan valot illalla tunnin ajaksi – tänä vuonna tapahtuman päivämääräksi osuu 31.3. Kellonaikana on vanha tuttu klo 20.30–21.30.

Tule sinäkin mukaan ilmastotapahtumaan, jolla on osallistujia ympäri maailman. Se ei vaadi kuin valojen sammuttamisen tunnin ajaksi yhtenä päivänä.

Voit lukea tapahtumasta lisää WWF Suomen sivuilta. Siellä voit tehdä myös oman ilmastolupauksesi.

Tämän amerikkalaispojan kannustuspuheen luulisi tehoavan kaikkiin saman asian kanssa painiviin lapsiin ja nostavan heidän itseluottamustaan.

Poika koki juuri ensimmäisen onnistuneen pyörällä ajon ja tämä sai hänet aivan haltioihinsa. Kaikille niille muille, jotka eivät vielä pyörällä osaa ajaa, hän pyytää uskomaan itseensä ja harjoittelemaan mahdollisimman paljon.

Poika omaa selvästi hyvät puheenlahjat sekä osaa nostattaa muiden itseluottamusta. Hän saa pyörällä ajamisen tuntumaan suuremmoiselta saavutukselta, mikä ei sinänsä ole ihme tuon ikäiselle.

 

YouTubeen lisätyssä videosa japanilaiset oppilaat marssivat opettajansa käskystä liikuntasalia ympäri. Marssi on tarkkaan ajoitettua ja oppilaat kävelevät sulavasti toistensa väleistä opettajan huutaessa käskyjä. Yleisössä oppilaiden tarkkuus aiheuttaa aikamoisia kohahduksia eikä todellakaan suotta, sillä moinen suoritus tuskin onnistuu ihan keneltä tahansa! Olkoon syynä opettajan tiukka kuri tai japanilainen kunnia, mutta nämä pojat kyllä taitavat marssin!

Videopalvelu YouTube:n ladatussa videossa Batmaniksi pukeutunut mies ajaa mustalla Lamborghinilla valtatietä Marylandissa.

Jos auton kuljettaja ei ole oikea lepakkomies, on kyseessä ainakin huolellinen kopio, sillä mies on maskia ja Batman-rekisterikilpeä myöten viimeisen päälle varustautunut.

Videosta ei selviä mitä vanhalle Batmobiilille on tapahtunut, mutta ehkä se olikin jo aika vaihtaa uudempaan.