Onnistuneessa optisessa harhassa kaikki näyttää aivan tavalliselta, kunnes jotakin osaa kääntää tai siihen koskettaa. Pöydällä näkyvät tavarat vaikuttavat ihan normaaleilta, mutta lopulta ne paljastuvat vain palasiksi paperia. Ne on niin laadukkaasti tulostettu, että on pakko hieraista silmiään muutama kerta, että uskoisi näkemäänsä.

Espanjalaisessa kaupungissa sijaitseva historiallinen kirkko on saanut kokea upean muodonmuutoksen graffititaiteilija Okuda San Miguelin toimesta.

church-skate-park-kaos-temple-okuda-san-miguel-100

Hän täytti kirkon suurilla ja värikkäillä maalauksilla, jonka lisäksi sinne on rakennettu skeittaukseen sopivat rampit.

church-skate-park-kaos-temple-okuda-san-miguel-103

Paikkaa kutsutaan kaaostemppeliksi ja se on Okudan taideprojekti, sillä urakan kustannuksia katettiin joukkorahoitustempauksella.

church-skate-park-kaos-temple-okuda-san-miguel-105

Osasponsorina toimi myös Red Bull, joka on tunnettu paitsi energiajuomastaan, myös näyttävistä projekteistaan.

church-skate-park-kaos-temple-okuda-san-miguel-322

Tältä kirkko näytti ennen ja jälkeen muodonmuutoksen.

church-skate-park-kaos-temple-okuda-san-miguel-107

Kuvat: Okudart / Lähde: Bored Panda

monica-romero

Monica Romero on kahden lapsen yksinhuoltajaäiti, joka halusi tehdä kandin tutkintonsa valmiiksi. Historian loppukoe odotti ja lastenhoitaja oli varattu. Hoitaja joutui kuitenkin perumaan viime sekunneilla tulonsa ja Monica oli pulassa. Hänen ystävänsä ehdotti, että Monica ottaisi lapset mukaan yliopistolle ja antaisi heidän leikkiä käytävällä kokeen ajan.

Lapset eivät kuitenkaan viihtyneet hetkeä kauempaa keskenään, vaan alkoivat pitää kovaa meteliä. Monica hermostui ja pyysi luvan mennä hiljentämään jälkikasvuaan. Professori Daniel Krebs lähti hänen peräänsä ja Monica luuli, että hänen täytyy poistua kokeesta. Sen sijaan professori käski Monican tekemään testin loppuun ja lupasi leikkiä lasten kanssa sen aikaa.

Witnessed one of the most caring gestures of my college career tonight. As a friend of mine was preparing to take our…

Posted by Victoria Henry on Wednesday, 2 December 2015

Lähde: Buzzfeed

Kaikki lapset ovat omalla tavallaan erilaisia, mutta heitä yhdistää yksi pieni asia, he haluavat kaikki tavata joulupukin. 3-vuotiaalla Mali-tytöllä on haasteita puhumisen kanssa, joten hän on opetellut viittomakieltä erityiskoulusssa.

Mali menee äitinsä kanssa tapaamaan paikallisen ostoskeskuksen joulupukkia, jotta voisi kertoa lahjatoiveensa hänelle. Kaikki yllättyvät, kun ammattitaitoinen joulupukki osaa viittoa ja kommunikoi näin suloisen lapsen kanssa.

Lasketteluvideot ovat aina vähän samanlaisia, eikä niitä jaksa katsoa kovin pitkään. Afterglow on kaunis lyhytelokuva, jonka kuvaamiseen käytettiin massiivisesti aikaa ja rahaa.

Elokuva kuvattiin pelkästään yöaikaan ja kuvauskalusto kuljetettiin paikkaan helikoptereilla. Jokaiseen valopukuun ommeltiin yli 7000 ledivaloa, joista osa rikkoutui kylmyyden takia ja niitä jouduttiin korjaamaan kesken kuvausten.

Lopputulos on taianomainen ja pysäyttävä, sillä valot näyttävät upeilta hohtavan valkoisessa laskettelurinteessä.