Toiset koirat tykkäävät läheisyydestä äärimmäisen paljon, toiset taas eivät niin hirveästi. Tämä kaveri ainakin tekee kaikkensa, ettei omistaja tulee lähelle pussailemaan ja halimaan. Toki tässä klipissa on omistajalla sormensa pelissä ja koira osaa temppunsa loistavasti, mutta liekö aihe keksitty koiran todellisen luonteen takia. Joka tapauksessa aika hauska video.

Moni meistä on varmasti joskus miettinyt, mitä heidän lemmikkieläimet sanoisivat jos ne osaisivat puhua. Tai että mitä lemmikki yrittää sanoa haukkuessaan tai miukuessaan omistajalleen.

Vielä emme toistaiseksi ymmärrä eläimien kieltä, mutta mitä jos ne osaisivatkin kirjottaa? Alla olevissa 13 kuvassa kissa ja omistaja lähettävät toisilleen tekstiviestejä.

Kaikki kissaihmiset voivat varmasti jotenkin samaistua näihin keskusteluihin. Harmaa osuus on kissan lähettämä, ja sininen ihmisen.

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde: catster

Äiti pitelee pienokaistaan vatsansa päällä, jotta se voi nukkua rauhassa ja turvassa.

Lähde

Merisaukko on maailman pienin merinisäkäs. Poikanen voi kasvaa yli metrin mittaiseksi, ja se voi painaa jopa 40 kiloa. Merisaukko on uhanalainen laji. Sen pahin vihollinen on surullista kyllä ihminen, joka haluaa viedä saukolta sen tiheäkarvaisen ja tiiviin turkin.

Kyllä, kuulit oikein. On olemassa ainakin kaksi kalalajia, joilla kasvaa tismalleen saman näköinen hammasrivistö suussaan kuin ihmisellä. Toivottavasti nämä eivät tule uniisi uiskentelemaan painajaismaisesti.

Tämä Etelä-Amerikan joissa uiskenteleva pacu-kala näyttää tosi viattomalta…

http://i.imgur.com/RYjqKuE.jpg

… siis suu kiinni!

Sillä sen aukinaisesta luukusta pistää esiin tutun näköinen valkoinen hammaskalusto.

Pacu yhdistetään usein lihaasyövään piraija-kalaan, mutta niillä on kuitenkin erilaiset ruokatottumukset. Alla olevassa kuvassa on piraijan hampaat. Ne ovat terävät ja kääntyy vähän sisäänpäin.

Pacu taas on kaikkiruokainen eli se vetelee myös kasviksia. Sen hampaat muistuttavat enemmän ihmisen hampaita.

Myös paistettuna… Nam…

Mutta ei siinä vielä kaikki, sillä tämän sheepshead-kalan suusta löytyy jotain vielä jännittävämpää…

Nimittäin liikaa, aivan liikaa hampaita.

Hampaita kaikkialla.

Tässä on taas yksi syy lisää säikähtää vedessä, kun joku limainen lumpeenvarsi hipaisee nilkkaa.

Lähde: Viral Nova / Fotolia

Toiset ihmiset eivät ymmärrä koiria, mikä on harmi, sillä sellaiset tyypit eivät välttämättä koskaan koe, mitä on pyyteetön välittäminen ja rakkaus.