America’s Got Talent -ohjelmassa nähtiin muutama vuosi sitten kaksikko, joka yllätti esityksellään kaikki. He vaihtoivat silmänräpäyksessä vaatteitaan lavalla, koko suuren yleisön ja tuomaristojen edessä. Jopa kymmenen vaatekerrosta vaihtui vain parin minuutin esityksen aikana.

Tämän esityksen jälkeen kaksikosta tuli suuri puheenaihe, sillä kukaan ei keksinyt, miten ihmeessä he tekevät tämän.

Ensin näyttää siltä, ettei tällä videolla ole mitään ihmeellistä. Mutta sitten kun bulgarialainen voimistelija Boyanka Angelova alkaa heitellä palloa ilmaan, yleisö innostuu hurraamaan. Eikä siinä heittelyssäkään vielä mitään, kuka tahansa osaa sen, vaan se, miten tämä nainen ottaa pallon kiinni, sekoittaa katsojat. Uskomatonta!

Ensin ne näyttävät tavallisilta valokuvilta. Ihan normaali näkymä kadulta, paitsi että kyseinen maisema on oikeasti ihan pikkiriikkinen.

Satoshi Araki on taitava miniatyyritaiteilija. Hän tekee ihan pikkuisia asioita ja esineitä, mitkä kokoaa yhdeksi kokonaisuudeksi. Sitten hän valokuvaa ne ihan läheltä, eikä niitä aluksi ole uskoa minikokoisiksi rakennelmiksi.

Lähde: Facebook

Pariskunta kuuli ulkoa kuistilta omituista ääntä. He nappasivat kameran mukaansa ja lähtivät ääntä kohti. Kuistilta löytyi peura, joka oli jäänyt jumiin kaiteen pinnojen väliin. Se oli tietysti peloissaan eikä päässyt siitä eteen eikä taakse.

Kun auttaja tarttui peuraan, se huusi kauhuissaan. Mutta onneksi se rauhoittui lopulta, ja nainen sai otettua pelokkaan otuksen irti.

Jälleen pätee se tuttu sanonta, että lasten suusta tulee totuus.

Äiti kysyy pojaltaan, miksi tämä ei syö ruokaansa, mustekalaa. Poika alkaa kysellä, että eihän se mustekala ole oikea. Ja äiti kertoo, että kyllä on. Silloin poika alkaa kertoa, että eihän eläimiä saa syödä. Niistä pitää pitää huolta, ei syödä niitä.