Aingeru Carro tietää, kuinka naista kuuluu kohdella ja kosia. Aingeru tapasi Jessy nimisen naisen 11 kuukautta sitten ja he olivat tapailleet muutamia kertoja. Jessy kuitenkin luuli, että Aingeru ei ollut kiinnostunut hänestä ja hän laittoi miehelle viestin, jossa luki “jumalan siunausta”.

Tämän viestin jälkeen Aingeru vastasi Jessylle ja siitä alkoi rakkaustarina. Pari tapaili ja he rakastuivat toisiinsa 11 kuukauden aikana, jonka jälkeen Aingeru päätti kosia Jessyä elokuvateatterissa.


Tänä päivänä yhä useampi vanhempi kuvaa lastansa ja laittaa videon nettiin kerätäkseen suosiota.

Tällä videolla Leo niminen vauva yrittää väkisin pysyä hereillä äidin kuvatessa. Joissain kohdissa näyttää kuin vauva nukahtaisi, mutta pienen pilkkimisen jälkeen sen pää nousee pystyyn hymyillen.


DRAGON HOUSE-niminen tanssiryhmä näyttää, kuinka tanssitaan robottien lailla. Tanssiesityksen nimi on Illusion of Choice ja musiikki taustalla on Dubsteppiä. Tästä 4 miehen tanssiryhmästä tullaan varmasti tulevaisuudessa kuulemaan vielä lisää!

Australialaisen Kan Kayasin intohimo Call of Duty: Black Ops II peliä kohtaan on uskomaton, sillä mies pelasi 135 tuntia, 50 minuuttia saavuttaen uuden maailmanennätyksen.

Entistä ennätystä hallitsi kanadalainen mies tuloksella 120 tuntia, 7 minuuttia.

Kayalla kesti 7 päivää yltää 135 tunnin, 50 minuutin peliaikaan. Mies ei pelannut koko aikaa, sillä Guinnessin sääntöjen mukaan pelaaja saa joka tunti pitää 10 minuutin tauon. Jos tauon jättää käyttämättä sen saa käyttää myöhemmin, jolloin lepäämisaika on pidempi. Ohittamalla muutamia taukoja Kaya sai nukkua hetken päivässä, jolloin pelaaminen helpottui huomattavasti.

Pelimaratooneissa on usein sattunut onnettomuuksia, kun pelaaminen viedään äärimmäisyyksiin. Heinäkuussa taiwanilaisen miehen tila heikentyi ja hän kuoli pelattuaan Diablo III-peliä 40 tuntia kahvilassa.

Tämä erittäin opastava video on tarkoitettu kaikille ketkä eivät ole kykeneviä irroittamaan tarraa hienosta lippalakistaan.