Tähän pieneen asuntovaunuun mahtuu yllättävän paljon. Nimittäin 13 m² asunto, joka on kertakaikkisen upea. Ulkoapäin ei ihan heti uskoisi, mitä kaikkea tämä vaunu voikaan pitää sisällään. Tällaisen kätevän Toybox House -nimeä kantavan asuntovaunun saa itselleen 43 000 eurolla.

Tältä asuntovaunu näyttää ulkoapäin…

… ja tältä sisältä.

Pienessä asuntovaunussa riittää yllättävän paljon tilaa.

Ja se on kertakaikkisen upea…

… jokaista yksityiskohtaa myöten.

Asuntovaunussa on hieno kylpyhuone.

Ja sänkykin sijaitsee parvella, eikä aikaa tarvitse käyttää vuodesohvien levittämiseen.

Tällaisessa asuntovaunussa varmasti jokainen viihtyisi.

Lähde: toyboxtinyhome.com

Ricochet-koirasta piti tulla palveluskoira. Sen koulutus aloitettiin heti, kun koira syntyi. Ricochet olikin aikamoinen mestari jo pentuna, se halusi oppia koko ajan lisää.

Koiran kasvaessa isommaksi kouluttaja kuitenkin huomasi, että Ricochetilla oli erittäin suuri saalistusvietti. Se säntäili lintujen perässä niin suurella riemulla, ettei sellaista koiraa voinut antaa liikuntarajoitteiselle palveluskoiraksi. Niinpä Ricochetin koulutusohjelma täytyi keskeyttää.

Ricochet oli kuitenkin mestari yhdessä asiassa. Nimittäin surffaamisessa. Tämän erikoisen taidon takia koira osallistui erilaisiin hyväntekeväisyystempauksiin ja keräsi rahaa liikuntarajoitteisten kuntoutukseen. Ja näin se vihdoin pystyi auttamaan – kun se sai olla oma itsensä.

Nopean tekstiviestin lähettäminen autoa ajaessa saattaa tuntua harmittomalta ajatukselta. Lizin koskettava tarina herättää lukijassa monenlaisia tunteita ja pistää varmasti miettimään. Liz oli ajamassa autoa, ja hän lähetti tekstiviestin, joka muutti koko hänen elämänsä.

Mikäli olet kuskina juhannusliikenteessä, älä lähetä tekstiviestiä tai ota selfietä. Se ei ole sen arvoista.

Ruotsissa tehtiin koe, joka antoi hälyttäviä tuloksia. Mies alkoi haukkumaan ja tönimään naista hississä. Kokeen tarkoitus oli selvittää, kuinka samassa hississä olevat ihmiset reagoivat tilanteeseen. 53 ihmisestä vain yksi uskalsi puuttua tilanteeseen ja uhkasi soittaa poliisit, ellei ahdistelu lopu.

Jos olet joskus miettinyt, mitä nukkumisasento kertoo persoonastasi tai parisuhteestasi, tämä humoristinen kuvasarja paljastaa kaiken ja vähän enemmänkin. Nämä 10 Holly Walshin tekemää kuvaa näyttää monta eri vaihtoehtoa, joista jokainen varmasti voi löytää oman tapansa olla.

1.

Koette olonne toistenne seurassa mukavaksi, turvalliseksi ja rentoutuneeksi.

2.

Olette läheisiä, mutta tarpeeksi itsenäisiä nukkuaksenne erillään.

3.

Hän on todella läheinen ystävänsä Peten kanssa.

4.

Sinä olet todella läheinen hänen ystävänsä Peten kanssa.

5.

Olette tiedottomia natseja.

6.

On aika siirtyä eteenpäin.

7.

Olet lastenkirjassa.

8.

Olette miestenlehdessä.

9.

Tilanne on käynyt oudoksi Peten kanssa.

10.

Teidän pitää käskeä Peteä lähtemään.

Lähde: Holly Walsh

Via Sad and Useless