Tällä keinolla japanilaiset pysyvät lämpiminä koko talven ajan. Hienon keksinnöstä tekee se, ettei sängystä tarvitse nousta, kun syö esimerkiksi aamupalaa. ”Kotatsu”-sänky koostuu rungosta ja peitosta, joka on laitettu kahden pöytälevyn väliin. Pöydän alla on lämmitin, joka pitää sängyn ”sisätilan” lämpimänä. Sänky on suunniteltu niin, että koko keho pysyy lämpimänä.

Kotatsun perinteet juontavat juurensa 1400-luvulle, kun taloissa ei ollut lämmitystä ja talvet olivat kylmiä. Tänä päivänä monissa japanilaisissa taloissa on huonot eristykset, minkä vuoksi kylmä sää saattaa yllättää. Siksi Kotatsu on loistava ratkaisu niille, jonka koti tuppaa usein olemaan viileä talvisin.

Lähde

Sängyssä on mukava kahvitella.


Lähde

Vasemmalla kuva sängyn sisältä, ja oikealla piirustukset sen rakenteesta.


Lähde


Lähde

Kelpaisi varmasti monelle!


Lähde


Lähde


Lähde

Myös eläimet näyttävät nauttivan tästä japanilaisten keksinnöstä.


Lähde

Kuvat: Bellemaison

Via: BoredPanda

Movember on tuloillaan, jolloin miehet antavat naamakarvojensa rehottaa kuukauden ajan. Movemberin tarkoituksena on levittää sanomaa ja tietoa miesten sairauksista, kuten eturauhas- ja kivessyövästä.

Nyt miesten keskuudessa kasvaa toinenkin villitys, joka on lähtenyt leviämään netissä huimaa vauhtia. Miehet ottavat nimittäin upeita maisemakuvia niin, että kivekset näkyvät kuvien yläreunassa tuoden hyvän lisämausteen kuviin.

Kaunista, eikö?

Kuvat: Nutscapes

Via: Metro.co.uk

Vaikka kainalokarvat kasvavat luonnostaan, niitä pidetään silti epäluonnollisina, vastenmielisinä ja epähygieenisinä. Ensimmäiset mainoskampanjat sheivaamisen puolesta alkoivat 1900-luvun alussa eikä loppua näy. Kampanjat korostivat, että nainen, jolla on kainalokarvat, on epämiellyttävän näköinen ja epähygieeninen.

Valokuvaaja Ben Hopper halusi haastaa kauneusteollisuuden muovaamia kauneusihanteita, joten hän pyysi malleja ja näyttelijöitä kasvattamaan kainalokarvansa. Tässä 13 kuvaa naisista täysin luonnollisin kainaloin.

140306 Alessandra Kurr MG 4419

140224 Emilia Bostdt MG 3933

140401 Slant Array CF001475

140402 Olivia Murphy CF001577

140402 Ruby Bird CF001960

140405 Cassia Tsura CF002499

140405 Rakel Lindgren CF002807

140407 Ayan Mohamed CF002936

MG 0657

MG 3153

MG 4582

MG 9530

MG 8053

Lisää rohkeita karvaisia naisia löytyy täältä!

Lähde: Ben Hopper / Facebook / Twitter / Instagram

Kuinka moni teistä, joilla on tatuointi tai joka on harkinnut sellaisen ottamista, on kuullut joskus seuraavan lauseen? ”Mieti, miltä se näyttää, kun sä olet vanha.”

No enää ei tarvitse miettiä sopivaa vastausta tuohon, sillä nämä kuvat kertovat totuuden. Niin, miltä se näyttää? Aivan törkeän hyvältä tietysti.

1.

Lähde

2.

Lähde

3.

 Lähde

4.

Lähde

5.

Lähde

6.

Lähde

7.

Lähde

8.

Lähde

9.

Lähde

10.

Lähde

11.

Lähde

12.

Lähde

13.

Lähde

Megan Dererman ja Chris Kluthe päättivät ottaa valokuvia, kun he olivat menneet kihloihin. Heidän mäyräkoirallaan, Louiella oli kuitenkin kuvausten ajaksi aivan omat suunnitelmansa. Kun valokuvaaja rupesi ottamaan pariskunnasta valokuvia, koira alkoi pomppia ja riehua kameran edessä. Kuvista tuli silti erittäin suloisia, ja mäyräkoira saatiin ikuistettua valokuviin mitä hauskimpien ilmeiden ja asentojen kera.

Koira taisi olla hieman mustasukkainen.

”Tiesimme, että koira rakastaa lehtiä, mutta emme odottaneet aivan tätä.”

”Louie otti tilanteen haltuun hienosti.”

”Se pisti parastaan koko valokuvausten ajan.”

”Lopulta koira kuitenkin rauhoittui…”

”… ja saimme otettua kauniin kuvan yhdessä”, kertoo pariskunta.

Kuvat: Facebook & Dnkphotography

Via: BoredPanda