En pystyisi edes kuvittelemaan itseäni lavalle, miljoona yleisön eteen. Onneksi minun ei tarvitsekaan tehdä niin, kun on olemassa ihmisiä, kuten Anna Christine.

Anna Christine on ikäisekseen poikkeuksellisen lahjakas laulaja, jonka ääni on suorastaan uskomattoman kypsä.

Vuonna 2013 Anna kiipesi “America’s Got Talent” -shown lavalle ja jätti yleisön sanattomaksi — niin myös minut.

Ota hyvä asento ja kuuntele esitys.

Lapsena syntymäpäivä oli päivä, jota saatettiin odottaa kuumeisesti jopa kuukausien ajan. Kutsukorttien vieminen kouluun oli mukavaa ja hetken kuluttua järjestettäisiin synttärijuhlat, joissa parhaat kaverit ovat mukana… Mutta mitä jos kukaan kutsutuista ei saapuisikaan?

9-vuotiaan Geraldin syntymäpäiville ei saapunut yhtäkään ystävää. Kaikki 30 luokkatoveria olivat saaneet kutsun ja heistä 12 oli vastannut tulevansa juhliin, kaikki jättivät kuitenkin tulematta.

Poika oli luonnollisesti surun murtamana ja isoäidin oli pakko yrittää keksiä tilanteeseen ratkaisua. Hän päätti tehdä tilapäivityksen Facebookiin, joka tulisi tekemään pojan syntymäpäivästä unohtumattoman. Tilapäivitys lähti leviämään kulovalkean tavoin ja Gerald sai kotiinsa satoja kortteja tuntemattomilta ihmisiltä.

Jaa tämä tarina, mikäli liikutuit!

Olemme nähneet monia otoksia, joissa lapsuuskuvat on otettu uudestaan vanhemmalla iällä. Madeleine Tarin päätti kunnioittaa vanhempiaan otattamalla uusiksi perheelle tärkeän kuvan.

Alkuperäisessä kuvassa Madeleinen äiti on juuri valmistunut koulusta ja tyttö istuu isänsä olkapäillä tässä onnentäyteisessä valokuvassa. Kun Madeleine itse sai lakin päähänsä, he ottivat täysin samanlaisen kuvan.

Internet reagoi kuvaan välittömästi, sillä se on niin täynnä rakkautta ja Madeleinen vanhemmat itseasiassa näyttävät siltä, kuin eivät olisi vanhentuneet päivääkään.

“Teimme sen yhdessä.”

Tiedätkö sen tunteen, kun pääset paikkaan tai keikalle, jota olet odottanut vuosia tai jopa koko elämäsi ajan?

Kaikista parasta on se, kun tällainen “jymy-yllätys” tulee täytenä yllätyksenä. Videolla saamme nähdä vaimon reaktion, kun hän kuuntelee paikallista radiolähetystä, jossa aviomies julistetaan kilpailun voittajaksi.

Nainen ei meinaa aluksi uskoa kuulemaansa… Odota, kunnes hän saa kuulla, minkä bändin keikalle pariskunta voitti liput!

Elämässä täytyy tehdä valintoja — panostaisiko rahaa taloon, autoon, vaatteisiin, tavaroihin tai esimerkiksi matkustamiseen?

Jenna päätti valita upean asunnon sijasta matkustamisen. Hän asuu äärimmäisen pienessä, mutta suloisessa talossa, jotta hänellä olisi varaa nähdä maailmaa. Mielestäni hänen tarinansa on erittäin inspiroiva ja ihana, sillä elämässä täytyy tehdä niitä asioita, joista on kiinnostunut!

Katso Jennan tarina alapuolelta: