Californiasta kotoisin olevat Kyle Leonard piirtää todella tarkkoja piirroksia pelkkien pisteiden avulla. Teoksien teemana on erityisesti poltiikka, joka vaikuttaa luontoon.

“Piirrän, jotta pystyn päästämään luovuuteni valloilleen sekä myös sen meditoivan vaikutuksen vuoksi.”

Leonard käyttä teoksiinsa aikaa kuudesta tunnista sataan tuntiin, riippuen sen piirroksen koosta ja vaikeusasteesta.

“Inspiroidun yleensä siitä, kuinka ihmiset käyttävät luontoa.”

“Käytän keskimäärin noin 6-100 tuntia yhteen teokseen.”

“Piirrän, jotta pystyn päästämään luovuuteni valloilleen sekä myös sen meditoivan vaikutuksen vuoksi.”

 Tässä teoksessa on kuvailtu merenalaistaelämää.

 “Piirrä sellaisia asioita, joista itse pidät, älä sellaisia asioita, joista oletat muiden pitävän.”

 “Loppujen lopuksi harjoitus tekee mestarin.”

 “Kukaan ei synny ammattilaiseksi.”

Kuvat: kyleonard.com & Instagram

Via: BoredPanda

Itseään on vaikea arvioida ja usein arvioinnilla on tapana mennä alakanttiin, mutta mitä tapahtuukaan, kun läheiset arvioivat toisiaan. Tulokset olivat mielettömiä, sillä asteikolla 1-10 kaikki antoivat toisilleen täydet pisteet tai jopa enemmän.

Ihmisten tulisi nähdä itsensä samalla tavalla, kuin heidän parhaat kaverinsa ja perheenjäsenensä näkevät, sillä jokainen on yleensä paljon parempi, kuin hän itse luulee. Tärkeää on myös kertoa rakkaalleen, kuinka merkittävä ja tärkeä hän on juuri sinulle.

Darren ja Phillip asustavat Australiassa omistajansa Jenniferin ja hänen miesystävänsä kanssa. Kaverukset eivät ole oikeasti veljeksiä, vaikka ne näyttävätkin aivan samalta. Darren asui perheen luona vuoden ajan, jonka jälkeen Phillip tuli mukaan kuvioihin.

Koirat ovat kuitenkin ystävystyneet ja ovat tänä päivänä erottamattomat.  Voit seurata kaveruksia Instagramissa.

Toisen lämmössä on hyvä olla.

Omnomnom!

Jee, lähdetäänkö me lenkille?

Valokuvaaminen ei ole aina mieluista puuhaa.

“Saanko jo haukata, saanko?”

Via: BoredPanda
Kuvat: Instagram

7 vuotta seurustellut pariskunta erosi kaksi vuotta sitten ja nyt heidän asetettiin saman pöydän ääreen. Aluksi hieman syyttelevä keskustelu muuttui surulliseksi ja koskettavaksi muisteluksi. Molemmat osapuolet olivat todella harmissaan siitä, että asiat olivat menneet mönkään. Tunteita oli vielä jäljellä, mutta erityisesti miehen tekemät virheet olivat liian suuria, jotta pariskunta voisi palata yhteen.

Kun on pitkään toisen kanssa yhdessä, alkaa suhdetta helposti pitämään itsestäänselvyytenä. On kuitenkin tärkeää muistaa, että asioita usein tuppaa arvostamaan vasta, kun ne menettää. Kerro siis rakkaallesi, kuinka välität hänestä ja kuinkä tärkeä hän on sinulle elämässäsi, ennen kuin on liian myöhäistä.

Kirjojen lukeminen on rentouttavaa ja parhaimmillaan todellista viihdettä, mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan. 10 kuukautta vanha Emmett-vauva rakastaa lukemista. Se ei kuitenkaan ymmärrä, miksi kirjan täytyy yhtäkkiä loppua kesken ja siksi se purskahtaa itkuun.

Vanhempien mukaan tämä tapahtuu aivan jokaisella kerralla.