Etelä-Afrikka on tasavalta eteläisessä Afrikassa, aivan Afrikan mantereen eteläisimmässä kärjessä. Sen rajanaapureita ovat Namibia, Botswana, Zimbabwe, Mosambik ja Swazimaa. Lesothon valtio sijaitsee kokonaan Etelä-Afrikan ympäröivänä ja sitä kutsutaankin enklaaviksi valtioksi.

Tällä kertaa Etelä-Afrikassa on menossa takaa-ajo, jossa poliisi näyttää miten toimitaan kuin elokuvissa. Videolla poliisi ampuu ensin pakenevan auton renkaat puhki, jonka jälkeen poliisi hyppää auton perälavalle ja ikkunan kautta sisään ohjaamoon. Hetken mukiloinnin jälkeen yksi henkilöistä lentää ulos autosta ja auto saadaan pysäystettyä.

Kauniitkin kasvonpiirteet pääsevät vääristymään kun naama tungetaan kiinni lasiin. Buzzfeed listasi näistä hauskimmat – ja samalla myös pelottavimmat.

1.

Lähde: zirkus-der-nacht

2.

Lähde: ruthmarie

3.

Lähde: google.com

4.

Lähde: google.com

5.

Lähde: google.com

6.

7.

8.

Okei tätä on kyllä photoshopattu.
9.
10.

11.

12.

Lähde: a4.ec-images.myspacecdn.com

13.

Lähde: farm4.staticflickr.com

14.

15.

Lähde: 3.bp.blogspot.com

16.

Lähde: bestweekever.tv

17.

Lähde: itsumoshokyuuichi

18.

19.

Lähde: bestweekever.tv

20.

21.

Lähde: topfoto.co.uk

22.

Lähde: redleaves-with-will

23.

Lähde: hadenoak

24.

25.

26.

27.

28.

Tervetuloa kahvinkeittimien tulevaisuuteen.

Yritys Scanomat on julkaissut TopBrewer nimisen uusinta teknologiaa olevan kahvinkeittimen. Tätä laitetta pystyy ohjaamaan iPhonen,  iPadin tai laitteessa itsessään olevien nappien avulla. Kahvin ollessa valmista kone myös siivoaa suurimman osan jäljistään itse, joten sinä voit keskittyä vain kahvin nauttimiseen.

Tutustu Scanomatin sivustoon tästä!

Roman Atwood on ihmisille piloja tekevä mies, joka ei turhia ujostele. Videolla hän heiluttaa painoa kädessään ja selästä päin katsottuna pila näyttää erehdyttävästi masturboinnilta. Kummallista on, että videolla eräs kaupan omistaja näki oikeudekseen tulla häätämään lihaskuntoa harjoittelevan miehen pois hänen kauppansa läheltä.

Miehen Facebook-sivulla voit käydä tästä linkistä!

Tällä videolla näet uskomattomia temppuja hidastettuna! Hienoja tempuista tekee se, että ne ovat kuvattuja erittäin tarkasti ja tempun jokainen yksityiskohta näkyy selkeästi.

Rullalautailun eli skeittauksen historia kulkee käsi kädessä rullalaudan kehityksen kanssa. Kehitykset skeittivälineissä ovat ruokkineet kehitystä rullalautailutyyleissä ja uudet tyylit ovat vaatineet uudenlaisia välineitä.

Skeittitemppujen tallentaminen videolle tai valokuvaksi on ilmiö, joka on ollut osa rullalautailua sen alkuajoista saakka. Nykyisin lähes jokaisessa rullalautailuyhteisössä on ainakin yksi henkilö, joka omistaa videokameran ja kulkee mukana taltioimassa temppuja. Kuvattu materiaali koostetaan yleensä skeittailuvideoksi, joka näytetään kavereille tai siirretään esimerkiksi internettiin muiden lajin harrastajien nähtäväksi.