Kaikkia vaatteita ei todellakaan jaksa viikata, mutta saatat silti harkita tätä sukkien viikkausniksiä. Videolla nainen tekee hauskan näköisen paketin kahdesta sukkaparista.

Taitteluun kuluu vain 15 sekunttia ja se säästää huomattavasti tilaa, kun lähdet esimerkiksi matkalle. Lisäksi sukkaparit pysyvät tallella, eivätkä huku ympäri taloa.

Naali nimeltä Archer on aivan tavallinen eläin, mutta se kuulostaa aivan ihmiseltä, kun se alkaa nauramaan.

Suloinen nauru on sulattanut miljoonien ihmisten sydämet, eikä ihme.

Archerin omistaja Kristina Shafer kertää, että aina poikaystävän nauraessa naali alkaa matkimaan naurua. Archer on tällä hetkellä 4-vuotias.

Kristina sai adoptoida Archerin, kun se oli aivan pieni poikanen. Naalit vaativat naisen mukaan paljon koulutusta ja huolenpitoa, mutta hänen mukaansa kaikki on ollut ehdottomasti vaivan arvoista. 

enhanced-buzz-14691-1458261408-8
Lähde

Archerin elämä hymyilee ja se saa asua rakastavaisessa perheessä.

Kuva, jonka Kristina S (@krizzles) julkaisi

Hylkeet ovat fiksuja eläimiä, jotka osaavat myös hyödyntää ihmisiä järkevillä tavoilla. Miksi pyydystäisit aamiasen merestä, kun voit joka aamu mennä ravintolan eteen ja saada ystävältäsi ilmaista kalaa.

Sammy-hylje tulee joka aamu käymään lempiravintolansa luona, sillä se tietää saavansa sieltä aamiaista. Eläin ei suostu lähtemään paikan päältä ennen kuin se on saanut ruoka-annoksensa. Paikalle kuvaamaan pysähtyneet ihmiset olivat huvittuineita tilanteesta ja myös koira oli aivan ihmeissään.

Vauvoille monet asiat ovat aivan uusia ja siksi myös niin hauskoja. On ihanaa nähdä, kuinka pienetkin asiat voivat tuottaa vauvan elämässä niin suurta ja vilpitöntä iloa.

Videolla isä pudottaa parsan aluksi vahingossa suustaan ja mikään ei voisi olla huvittavampaa vauvan mielestä. Tämän jälkeen perheen illallinen muuttuu todelliseksi ilon juhlaksi, kun isä innostuu naurattamaan vauvaa enemmän ja enemmän.

Lapsuudessa leludinosauruksilla tuli leikittyä useaan otteeseen ja niiden kanssa matkustettiin sekä keksittiin mitä jännittävimpiä seikkailuja. Nostalgiset seikkailut heräävät jälleen eloon, sillä Jorge Saenz muuttaa matkailukuvat upeiksi lisäämällä niihin leludinosauruksia.

Karun ja kauniin maiseman eteen laitetut dinosaurukset heräävät lähes eloon, sillä kuvat on otettu sellaisesta persepektiivistä, että hirmuliskot näyttävät valtavilta.

Katso alta 19 upeaa kuvaa!

 

1.

19

2.

18

3.

17

4.

16

5.

15

6.

14

7.

13

8.

12

9.

11

10.

10

11.

9

12.

8

13.

7

14.

6

15.

5

16.

4

17.

3

18.

2

19.

1

Kuvat: Instagram