Joskus rikkaat ihmiset saattavat ostaa hienoja autoja, joilla he voivat leveillä tienpäällä. Tuloksena syntyy tilanteita, joissa hitaampi auto ajaa heidän ohitseen ja pinna palaa.

Tämä video on hyvä esimerkki siitä, kun kuljettajan ajotaidot eivät kohtaa ajoneuvon kanssa.

Tanskan pääkaupungissa Kööpenhaminassa sijaitsee alue nimeltä Christiania.

Joukko talonvaltaajia ja hippejä otti tämän entisen kasarmialueen haltuunsa vuonna 1971, mistä lähtien paikka on tullut tunnetuksi anarkistien, taiteilijoiden ja huumeidenkäyttäjien tyyssijana. 36 hehtaarin laajuisessa Christianiassa vierailee vuosittain noin miljoona turistia.

Kovat huumeet ovat kaupunginosassa periaatteessa kiellettyjä, mutta mietoja huumeita kaupataan ja käytetään vapaasti. Huumekauppaa käydään etenkin kuululla Pusher Streetillä, jossa valokuvaaminen ei ole sallittua. Myös yksityisautoilu vapaakaupungissa on kielletty.

Christiania on viime aikoina ollut paikallisessa mediassa paljon otsikoissa, sillä Kööpenhaminan kaupungin aikomuksena on lunastaa alue takaisin hallintaansa heinäkuussa, elleivät Christianian asukkaat saa kerättyä kokoon 76 miljoonaa kruunua.

Videolla esiintyy ilmeisesti hasiksen käyttöä vastustava aktivisti, jonka haastattelu ei kuitenkaan edennyt aivan suunnitellusti.

Herääminen on jo itsestään hirveätä hommaa, vielä pahemmaksi sen tekee esimerkiksi naaman lähelle tuotu käärme, tai se että kaverisi tunkee banaanin suuhusi herätessäsi.

Youtubeen on nyt tehty videokooste missä nähdään koko netin parhaimmat herätyspilat.

Niinkuin kuuluisa näyttelijä ja koomikko Dave Chapelle kerran totesi: ”Älä koskaan nukahda valkoisten ihmisten lähelle, he tekevät helvetin outoja asioita.”

Nyt sinun on aika toivoa sydämestäsi ettei kaverisi, puolisosi tai kukaan muu yökumppanisi näe tätä julmaa videota.

Emily Ratajkowski on 21-vuotias puolalais-amerikkalainen malli. Jokaisen miehen iloksi Emily julkaisee säännöllisesti Twitterissä ja Instagrammissa kuvia, missä ei ainakaan vaatteita esitellä.

Emilyn kuvista kertoi Suomessa ensimmäisenä Viihdelehti Stara.

Mark Zuckerberg esitteli tänään Facebookin uuden designin, ja se näyttää tältä:

Uutisvirta on nyt entistä isompi:

It's almost all News Feed:
Lähes kaikki on työnnetty sivupalkkiin.

Uusi versio on paljon puhtaampi kuin vanha design:

It's a lot cleaner than the current design — everything else has been pushed to a sidebar:

Kuvat ja videot ovat entistä isompia:

There's more white space, and photos and videos are much larger:

Sijaintikartat ovat myös suurempia:

Location maps are bigger, too:

Nykyinen ja uusi kuvapäivitys:

Facebook teki uuden ulkoasun lähinnä mobiilikäyttäjien takia. Uudistus tulee voimaan yhdysvalloissa lähipäivänä, ja saapuu Suomeen hiljalleen.

Evästevalinnat