Tässä taas yksi mainio osoitus koirien älykkyydestä!

Kun isäntä heittää pallon altaaseen, mitä tekee koira, joka ei halua turkkinsa kastuvan? No keksii tietysti oivan keinon saada pallo altaasta hyppäämättä sinne itse. Hetken altaan reunalla pyörittyään se huomaa uimapatjan, hyppää sen päälle ja hivuttautuu pallon luo uimapatjaa apunaan käyttäen. Kerrassaan nerokasta!

Voiko olla söpömpää, kuin pieni kissanpentu, joka käy kovaa taistelua oman peilikuvansa kanssa?

7-viikkoinen Fynn-kissa hämmästyi toden teolla, kun se näki jonkun tuijottavan sitä peilistä. Se ei tainnut ihan ymmärtää, että se näkee koko ajan itsensä.

5-vuotias amerikkalaispoika, Danny Nickerson sairastaa hyvin pahanlaatuista syöpää. Dannyn aivokasvain todettiin viime lokakuussa, jonka jälkeen hän on pysytellyt suurimmaksi osaksi kotona ja lääkäreiden vastaanotolla. Vaikka Danny käy kemoterapiassa kahden viikon välein, on hänen ennusteensa lääkäreiden mukaan erittäin huono. Vain 10% kaikista sairastuneista elää pidempään, kuin 18 kuukautta.

Koska suurin osa pienen pojan elämästä menee syövän kanssa kamppailuun, ei hän valitettavasti pääse leikkimään muiden lasten kanssa samalla tavalla, kuin aikaisemmin. Dannyn täyttäessä kuusi vuotta 25. heinäkuuta, on hänellä vain yksi lahjatoive. Hän toivoo saavansa paljon synttärikortteja sekä kirjeitä, tutuilta ja tuntemattomilta.

Dannya voi ilahduttaa lähettämällä tervehdyksensä pojalle osoitteeseen: Danny Nickerson, P.O. Box 212, Foxboro, MA, 02035.

Lähde: kgw.com

 

Tässä ehkäpä tämän kesän kätevin niksi!

Mikä olisikaan parempaa kuumalla helteellä, kuin jääkylmä juoma? Jääpaloja ei aina ole saatavilla, mutta tällä kikka kolmosella saat jääkylmää juomaa jopa nopeammin, kuin jääpaloilla. Tarvitset vain vesipullon, jossa on puhdistettua vettä ja joka on viilentynyt pakkasessa muutaman tunnin.

Kun tämän miehen pieni vauva on tyytymätön oloonsa tai ei meinaa saada unen päästä kiinni, on hänellä siihen loistava ratkaisu. Tällä ammattilaulajalla on upea hento ääni joka saa kiukkuisimmankin lapsen rauhoittumaan.

Vauva itkee hänen sylissään, mutta nukahtaa alle minuutissa kun kuulee isänsä laulavan ja soittavan ukulelea hänelle.