Tämä lintu tietää, miten kalastaa. Se on löytänyt itsellensä leivänpalasen. Sen sijaan, että se söisi sen, lintu käyttää leipää houkutteena kaloille.

Se pistää leivänpalan killumaan veteen ja pian monet kalat tulevat hamuilemaan sitä. Houkuteltuaan kalat tarpeeksi lähelle, lintu iskee ja nappaa kalan itselleen lounaaksi.

Tinder-sovellus on mobiililaitteissa toimiva treffailupaikka, jossa kumppani valitaan kuvan perusteella. Deittipalveluun ei siis ladata pitkiä kuvailevia tekstejä itsestä vaan pelkkä kuva. Sitten, kun kivan näköinen misukka tai kundi on löytynyt, alkaa tsättäily eli armoton pokailu ja vällyjen väliin vonkaaminen.

Nyt me kaikki saamme nauttia hauskimmista pokailuyrityksistä, sillä Tinderin parhaat jakaa Facebookissa nettideittailijoiden saamia parhaimpia iskurepliikkejä.

Tässä 12 huvittavinta tapaa lähestyä kiinnostuksen kohdetta.

1.

2.

 

3.

 

4.

 

5.

 

6.

 

7.

8.

 

9.

10.

 

11.

12.

Seuraa Tinderin hauskimpia sutkautuksia Instagramissa (@tinderinparhaat) ja Facebookissa, äläkä unohda lähettää sivustolle kuvia parhaista pokailuyrityksistä, joita olet saanut.

Kuvat: Facebook / Instagram

Se on niin suloinen! Pieni pehmoinen kissanpentu tykkää ihan hirmuisesti kiehnätä itseään miehen partaa vasten. Parta taitanee tuntua kivan karhealta, ja miehen poski taas pehmeältä ja lämpimältä. Eipä tuo taida miestäkään haittaavan, vaikka pikkuinen pörrää ja kävelee naamalla.

Metallimusiikki on aivan liian aliarvostettua, ja ehkä jollain tasolla myös hieman pelätty musiikkigenre. Ainakin joissakin piireissä. Ehkä juuri tästä syystä tämä video on saanut muutamassa päivässä lähes 200 000 katselukertaa. Pieni viisivuotias tyttö Maëly laulaa tunteella japanilaisen bändin Maximum the Hormonen kappaletta Yoshu Fukushu. Hellyyttävä pikku rokkari!

Video on kuvattu Englannin rannikolla sijaitsevilla Farne-saarilla. Nämä samaiset sukeltajat käyvät siellä joka vuosi tervehtimässä uusia hylkeenpoikasia. Tänä vuonna poikaset olivat olleet yllättävän leikkisällä ja uteliaalla tuulella. Poikaset ovat jo lähes kaksi metriä pitkiä, ja ne painavat yli sata kiloa. Aikuisena ne eivät ole enää niin kiinnostuneita ihmisistä eikä niitä yleensä näin läheltä silloin näekään.

Onnekkaat sukeltajat saavat “pieniltä” poikasilta niin paljon huomiota, että kateeksi käy. Siinä tulee heitettyä yläfemmat ja annettua rapsutuksia puolin ja toisin. Yksi kaveri roikkuu sukeltajan räpylässä kiinni. Iloisia veikkoa nuo hylkeet.