Useat ovat varmasti nähneet linnun saalistamassa kalaa. Yleinen näky on esimerkiksi lokki tähystämässä taivaalta vedessä uivia kaloja, joiden perään se syöksyy nopeaa vauhtia koittaen saada niitä kiinni. Videolla esiintyvää saalistustapaa kuitenkaan kovin moni on tuskin nähnyt.

Videon lintu ei ole tyhmimmästä päästä, sillä se tietää miten saada saalista helposti. Linnulla on ilmeisesti jotakin ruokaa houkutteena kaloille, mitä se heittää veteen. Ruoan pala saakin nopeasti paikalle kalan, jonka lintu nappaa nopeasti lounaaksi.

Japanissa ravintolat ovat kehitystä edellä, kun osassa ruokapaikoista ei tarvita nykypäivänä enää tarjoilijoita. Tuore ruoka kulkee hihnalla pöytien vieressä, josta on helppo ottaa haluamiansa ruoka-annoksia. Jos tahdot tilata jotain mitä ei ole hihnalla, voit tehdä tilauksen nopeasti ja helposti vieressä olevan koneen kautta. Tilattu ruoka saapuu ylemmälle hihnalle nopealla toimituksella.

Syömisen jälkeen tiputat käytetyt lautaset luukusta, josta ne menevät suoraan pesuun. Annokset ovat pieniä, joten lautasia kertyy helposti useampia. Aina kun tiputat luukusta viisi lautasta, saat pelata ilmaisen pelin jossa voit voittaa palkinnon. Lopuksi maksat syömiesi ruokiesi hinnan kassalle. Helppoa!

Nämä videolla esiintyvät miehet halusivat jakaa rakkautensa halien muodossa. Kohderyhmäksi he valitsivat “kovat äijät” jotka tuskin haluaa julkisia rakkaudenosoituksia, varsinkaan miehiltä.

Saa olla aika paljon pokkaa että uskaltaa kokeilla moista temppua, sillä kovien äijien agressiivisuudesta päätellen miehille olisi voinut käydä huonosti. Onneksi mukaan mahtui myös muutama ystävällinen tyyppi jotka antoivat halata. Tosin, kyllä hekin varmasti olivat hämillään kyseisestä tempauksesta.

Armin van Buuren tuo maailman suurimman ja näyttävimmän EDM-konserttikiertueensa ensi kertaa Suomeen.

Yksi maailman valovoimaisimmista supertähdistä, viidesti peräkkäin maailman parhaaksi DJ:ksi valittu Armin Van Buuren räjäyttää Helsingin Messukeskuksen lauantaina 22. helmikuuta tuomalla ARMIN ONLY – INTENSE -konserttikiertueensa ensimmäistä kertaa Suomeen. Konsertti on maailmankiertueen ainoa Pohjoismaissa. Ovet ikärajattomaan konserttiin aukeavat kello 18:00, ja tapahtuma päättyy kello 02:00.

ARMIN ONLY – INTENSE on maailman suurin yksittäisen DJ-artistin ympärille rakennettu, ennenäkemättömän näyttävä konserttikiertue. Konsertissa tullaan näkemään Armin Van Buurenin, ammattitanssijoiden, sekä hänen äänitteiltään tuttujen vierailevien muusikoiden lisäksi huikein Suomessa koskaan koettu tekninen toteutus laser-, valo- ja videoefekteineen sekä tehosteineen. Show on toteutettu yhteistyössä nimekkään hollantilaisen teatteriohjaajan, erityisesti musikaalien ohjaajana ansioituneen Jos Thien, sekä vuosia maailman innovatiivisimpien konserttitapahtumien toteutuksesta 250K-yrityksensä kanssa vastanneen Sander Renemanin kanssa. Lopputuloksena on täysin uudenlainen, elektronisen musiikin tapahtumissa ennenkokematon show.

ETURIVIN TAPAHTUMAJÄRJESTÄJÄT YHTEISTYÖHÖN

Tapahtuman järjestävät ensimmäistä kertaa yhteistyötä tekevät Summer Sound -festivaalista tuttu Alex Kunnari, sekä Summer Up -festivaalin organisaatio. Summer Up on Suomen suurin urbaanin musiikin festivaali, ja se on järjestetty Lahdessa jo yhdentoista vuoden ajan. Tapahtuma kerää vuosittain noin 30 000 kävijää Lahden Mukkulan rantaan. Summer Up Oy tuottaa myös Summer Up Cruise sekä GOOM -risteilytapahtumia. Alex Kunnari on aikaisemmin tuottanut Pohjois-Euroopan suurimman EDM-festivaalin, Summer Soundin lisäksi muun muassa Suomen johtavan klubibrändin, yli 13 vuotta toimineen Colorsin. Hänet tunnetaan myös omasta kansainvälisestä menestyksestään elektronisen musiikin artistina ja DJ:nä.

Ennakkolipunmyynti kaikkien aikojen upeimpaan Suomessa nähtyyn elektronisen tanssimusiikin konserttiin  käynnistyy lauantaina 26.10.2013 klo 12:00 Lippupalvelussa. Huomionarvoista on, että Armin Only – Intense -kiertueen ensimmäiset tapahtumat Hollannissa myytiin loppuun vain muutamissa minuuteissa, ja vastaavaa ryntäystä Lippupalvelun pisteisiin voidaan odottaa myös Suomessa.

Thomas Lazar ikuisti kauniin näyn Bridal Veil Fallseilla, Yosemiten kansallispuistossa Kaliforniassa.

Kirkkaana päivänä aurinko ja vesi kohtasivat, ja loivat yhdessä kauniita värejä vesiputoukseen sateenkaaren muodossa. Usein tiedämme sateenkaaret suurina kaarina taivalla, mutta tämä näyttää siltä että vesiputouksesta putoaisi oikeasti värikästä vettä kivikkoon.

All Over Press / Thomas Lazar