Kahden lapsen äiti Jennifer Nicole Lee hätkähdytti taas viihdemaailmaa, julkaisemalla Twitterissä kuvan itsestään lähes alasti.

Jenniferillä onkin päällään vain stringit, rintojaan hän kuitenkin peittää käsillään.

37-vuotias kaunotar auttaakin nyt muita ihmisiä löytämään terveellisemmän elämän, kirjoittamalla kirjoja laihdutustekniikoista, mitkä hän itse on todennut toimiviksi.

 

[alert style=”3″]Katso video kohua herättäneen Kristalin comebackistä klikkaamalla tästä linkistä![/alert]

Ihmiset osaavat ratkaista Rubikin kuutioita muun muassa silmät kiinni, mutta kuution ratkaiseminen jonglööraamalla on kaikille uutta.

[alert style=”3″]Katso video kohua herättäneen Kristalin comebackistä klikkaamalla tästä linkistä![/alert]

Vuonna 2012 Esquire-lehden vuoden kuumimmaksi valittu 28-vuotias Sara Jean Underwood julkaisi Twitterissä kuvan itsestään valkoisessa paidassa.

Sara itse kommentoi rohkeaa kuvaansa seuraavasti:

– Tämä toppi olikin huomattavasti pienempi kuin muistin. Toivottavasti en loukkaa ketään kuvalla

Lähde: Twitter

Kaunotar sai vuonna 2006 Playmate of the year -tittelin, esiinnyttyään Playboy-lehdessä. Sen jälkeen Sara on opiskellut, ja työskennellyt E! -viihdeyhtiössä.

Kroatialainen tv-reportteri Zlata Much pyörtyi kesken lapsille tarkoitetun ohjelman.

Hauskana yhteensattumana Zlata puhui juuri hapesta, ja siitä miten emme voi elää ilman sitä.

Reportteri on kolmannella kuulla raskaana, ja ilmeisesti pyörtyi osittain sen takia. Onneksi nainen selvisi vain pikaisella terveysasema käynnillä.

 

Toinen hauska pyörtyminen:

Kongon demokraattisen tasavallassa asuvan heimoon kuuluvat lapsukaiset kokivat elämänsä hämmästyksen, kun hyväntekeväisyyttä tekevä Justin Wren saapui vierailulle heidän kyläänsä.

Lapset olivat erityisen kiinnostuneita miehen käsikarvoista, joita heidän vanhemmillaan ei kasva. Jokainen utelias lapsi halusi päästä koskettamaan tätä ihmeellistä valkoihoisen miehen kättä.