Friteeratut kanat ja äyriäiset saavat nyt siirtyä sivuun, kun esiin astuvat friteeratut vaahteranlehdet! Kuulostaako erikoiselta? Japanissa nämä ovat yleistä naposteltavaa syksyisin.

Nämä rapeat herkut on helppo valmistaa, ja ne maistuvat hyvin turisteillekin.

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Via: Boredpanda

Koirakin sen osaa. Ainakin tämä kaveri.

Ihmiset posottavat päin punaista, mutta koira odottaa kärsivällisesti, kunnes vihreät vaihtuvat ja se saa kulkea turvallisesti tien yli. Se luultavasti kuulee valoista tutun äänen, joka ilmoittaa silloin, kun saa mennä ja silloin kun ei. Ei sinänsä mikään turha taito, sillä liikenteessä kuolee punaisia päin juoksevia jalankulkijoita vuosittain – paljon.

Koira oli tippunut kuumaan tervaan Intiassa. Se oli päässyt sieltä omin avuin pois, mutta tervan jäähdyttyä se ei pystynyt enää liikkumaan. Se oli jäänyt maahan kiinni kyljestään.

Onneksi eräs Intian eläintenpelastusjärjestö kuuli asiasta ja meni välittömästi auttamaan. Neljä ihmistä pesi tervaa pois koirasta kasviöljyn avulla. Kesti yli kolme tuntia, että terva saatiin suurimmaksi osaksi poistettua. Kokemus oli koiralle fyysisesti, mutta myös henkisesti hyvin raskasta, joten se vain nukkui muutaman päivän.

Pian se kuitenkin alkoi olla oma itsensä ja rupesi touhuamaan. Koira oli myös hyvin laiha, joten sen painoa yritetään nostaa eläinklinikalla.

Kuusi vuotta sitten Gina Giaffoglione joutui auto-onnettomuuteen, ja hän halvaantui vyötäröstä alaspäin. Gina ei pysty tuntemaan jalkojaan eikä hän ole siis kävellyt onnettomuuden jälkeen. Mutta entisenä urheilijana hän päätti, ettei luovuta. Niinpä Gina halusi yllättää tulevan miehensä ja päätti salaa opetella kävelemään. Tämä siitä syystä, että hän voisi astella alttarille, isänsä tukemana.

Ja se päivä koitti. Kyyneltulvalta ei näissä häissä vältytty.

Conny Berghäll on yksi Suomen lupaavimmista kitaristeista. Videolla nuori mies soittaa itse säveltämänsä kappaleen ja käyttää uskomattoman hienosti molempia käsiään hyödyksi. Kyseistä kappaletta on katsottu yli 100 tuhatta kertaa ja se on levinnyt jo useaan eri maahan.

Rytmitajua ei tältä kaverilta ainakaan puutu, sillä mies käyttää oikeaa kättään rytmin luomisessa.

Evästevalinnat