Hiusmuodissa kaikki on sallittua ja sen näyttää meille LeKeux -niminen kauneussalonki. Tällä videolla luodaan täydellisen satumaiset glitterkiharat, laittamalla hiusgeeliä valmiiden kiehkuroiden päälle. Sen jälkeen lisätään haluttua väriglitteriä, hiuslakkaa ja taianomainen kampaus on valmis.

Onko mitään rauhoittavampaa ja ihanampaa kuin sylissä kehräävä kissa? Kehräys on matalataajuista värähtelyä (25 Hz) jota kissa tekee ollessaan onnellinen. Uudet tutkimukset osoittavat, että kissan kehräämisellä on myös lukuisia myönteisiä terveysvaikutuksia ihmiselle.

Tarkasta tästä terveyshyödyt!

shinji-nukkuu

1. Vähentää stressiä

Kissan kehräämisen taajuudella on meihin rauhoittava vaikutus. Sen lisäksi, että on miellyttävää, kun kissa on sylissä ja kehrää, se myös alentaa stressihormoneja kehossa. Myös verenpaine laskee, kun stressitasot laskevat.

2. Helpottaa hengittämistä

Hengenahdistuksesta kärsivän hengitystä saattaa auttaa keskittyä kissan kehräämiseen, koska se muistuttaa jossain määrin hengittämistä.

3. Auttaa luiden paranemista

Luurikkoja voidaan korjata äänihoidoilla joissa taajuuden frekvenssi on 20-50 Hz, ja kissojen kehräämisen taajuuden frekvenssi on noin 15-25 Hz.

4. Vähentää sydänkohtausten ja -tautien riskiä

Minnesotan yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan kissanomistajilla on jopa 40% pienempi riski saada sydänkohtaus. Tämä liittynee kehräämisen stressiä alentaviin ominaisuuksiin.

5. Auttaa lihasten paranemisessa

Samalla tavalla kuin kehrääminen auttaa luurikkojen paranemisessa, voi se auttaa myös lihas- ja jännerikkojen paranemisessa.

Lähde: Newsner

Mikäs sen hauskempaa kuin ryhtyä lapselliseksi ja pomppia itsensä väsyksiin jättimäisessä pomppulinnassa? Tämä tuntuu olevan melko monen unelma, nimittäin leikkiminen ylipäätänsä. Belgialainen yritys V-Formation on luonut videolla näkyvän “The Beast”:n, joka laajenee koko ajan. Siitä on kaikessa komeudessaan tarkoitus tulla kilometrin pituinen! Oletko tarpeeksi lapsi, jotta tällainen saa sinut kiljumaan innosta?

Tässä videossa mies yrittää lähikuvata pesukarhua, odottamattomalla seurauksella! Pesukarhu nappaa miehen puhelimen ja juoksee karkuun kameran vielä kuvatessa videota. Mies joutuu jahtaamaan Stanleyksi hetki aiemmin nimeämäänsä luontokappaletta viitisen minuuttia, kunnes pesukarhu vihdoin pudottaa puhelimen ja jatkaa matkaansa. Loppu hyvin, kaikki hyvin.

 

Toisinaan keksien saaminen samankokoisiksi ja kauniin muotoisiksi on yllättävän vaikeaa ja osa kekseistä palaa tai jää raa’aksi. Eräs neuvokas Twitter-käyttäjä kuitenkin keksi loistavan tavan saada kekseistä samankokoisia – nimittäin keksien paistamisen muffinssivuoassa!

 

Kuva: Kimberly Vardeman