Gorillat ja apinat ovat erittäin viisaita ja älykkäitä eläimiä, jotka pystyvät tulkitsemaan erinomaisesti lasten eleitä. Tätä videota katsoessa ei voi muuta kuin hymyillä.

Gorilla alkaa nimittäin leikkimään 2-vuotiaan lapsen kanssa piilosta. Eläin välttelee lapsen katsetta leikkimielisesti ja poika ei voisi olla onnellisempi.

Woman relaxing at home.

Naisten pitää käyttää enemmän aikaa rentoutumiseen! Tuoreessa tanskalaisessa tutkimuksessa mitattiin miesten ja naisten stressihormonitasoja virtsasta ennen työpäivää ja työpäivän jälkeen. Ilmeni, että naisten stressihormonien taso laskee vasta iltakymmenen jälkeen, siinä missä miesten yleisesti ottaen heti kotiin saapumisen jälkeen.

Syylliseksi naisten korkeampaan stressin määrään löytyy kotitöistä; OCED:n tilastojen mukaan tanskalaiset naiset käyttävät keskimäärin 243 minuuttia kodinhoitoon päivittäin, miehet vastaavasti 186 minuuttia.

Århusin yliopiston sairaalan työterveysklinikan ylilääkäri Ane Marie Thulstrup kertoo, että 80 prosenttia potilaista joiden ongelmat ovat stressiperäisiä ovat naisia. Hyvä tapa opetella rentoutumaan töiden jälkeen on esimerkiksi makoilla hetki sohvalla.

Lähde: Newsner

Sterling Bartow oli kuvaamassa tallilla, mutta häntä piinasi tunne, että joku seuraa häntä. Kaikeksi onneksi vainoajaksi osoittautui maailman suloisin minihevosen varsa!

Nic -nimisellä miehellä ja hänen koirallaan on vähän erikoisempi harrastus. Parivaljakko nimittäin joogaa yhdessä ja tilannetta katsoessa naisten sydämet ovat kuin sulaa vahaa.

Tässä tuleekin seuraava pähkinä purtavaksi: kumpi on suloisempi – mies vai koira? 

Charles Dickensin kuolemattomin sanoin: ”Onko kissan rakkautta suurempaa lahjaa?”. Mikäpä siis ihanapi tapa juhlistaa tätä ystävyyttä, kuin kaunis tatuointi? Tässä 15 kaunista ja inspiroivaa tatuointia, joista varmasti voisi soveltaa tatuoinnin myös jostakin toisesta eläintoverista!

 

1.

 

2.

 

3.

 

4.

 

5.

 

6.

 

7.

 

8.

We’re all mad here… 🙂

 

9.

 

10.

 

11.

12.

Lähde: Bored Panda