Tämä tarina on todiste siitä, että aitoa rakkautta on vielä olemassa.

Malena ja Klepetan ovat kattohaikaroita — he ovat luultavasti myös Kroatian kuuluisin pariskunta. Malena jää kylään odottelemaan, kun Klepetan käy muuttomatkalla Afrikassa. Lintu odottaa puolisoaan, joka on palannut takaisin jo 15 vuoden ajan.

Malena ei lennä partnerinsa mukana, sillä sen siipi vahingoittui metsästäjien luodista, jonka seurauksena se ei pysty lentämään pitkiä matkoja.

Pariskunta on yhdessä kasvattanut jo 40 poikasta. Ne viettävät yhteisen ajan tiiviisti keskenään ja ainakaan minä en voi olla herkistymättä, kun ajattelen asiaa tarkemmin.

Katso alapuolelta, kun pariskunta kohtaa pitkän tauon jälkeen:

Koirat osaavat olla todella kekseliäitä, kun ne haluavat itselleen ravintoa. Omistajat joutuvatkin usein ihmettelemään, mihin herkut ovat kadonneet työpäivän aikana, kun kotona odottaa erityisen ”viaton” koira.

No tämän seurauksena ihmiset keksivät kaikenlaisia keinoja, jotta koirat eivät ahmisi kaikki herkkuvarastoja tyhjiksi. Tämäkään ei aina auta, mikäli vastassa on todella ovela koira.

Tällä videolla näet, kun koira avaa säiliön, jonka piti olla ”koiran pitävä” eli toisin sanoen sellainen, jota koirat eivät osaa avata.

Kissat ja koirat ovat tunnetusti pahimpia ”vihollisia” keskenään, toki poikkeuksellisia tapauksiakin löytyy. Kissojen ja koirien riitely muistuttaa hieman sisaruksia, jotka eivät sisimmissään halua toiselle mitään pahaa.

Tällä videolla näemme, kuinka kissa antaa kahdelle koiralle todellisen opetuksen. Koirat härnäävät kissaa jatkuvalla syötöllä ja lopulta mirrin pinna palaa totaalisesti. Kissa on kuitenkin tarpeeksi viisas, sillä se odottaa, että toinen koirista on tarpeeksi lähellä allasta, jonka jälkeen se tönäisee kiusankappaleen veteen.

Toinen koira huomaa tilanteen ja lähtee juoksemaan henkensä kaupalla karkuun.

Meillä jokaisella oli lapsena se suosikkilelu, josta pidettiin niin hyvää huolta kuin mahdollista — lelun katoaminen olisi ollut suorastaan katastrofaalinen tilanne.

Finn on tässä tapauksessa kovia kokenut koira, sillä se hukkasi pentuna oman suosikkilelunsa. Omistaja oli kuitenkin muutamien vuosien jälkeen löytänyt lelun ja päättänyt antaa sen koiralle lahjaksi tämän syntymäpäivänä. Koiralla oli omistajan mukaan tapana tuhota kaikki lelunsa.

Suosikkilelu oli kuitenkin siinä mielessä erityinen, että koira ei koskaan tuhonnut sitä.

En osaa sanoin kuvailla sitä iloa, mitä koira kokee tällä videolla.

Koirat ovat monille kuin perheenjäseniä ja niitä rakastetaan aivan yhtä paljon kuin omia biologisia lapsia — tai ainakin lähes niin paljon.

Videolla saamme nähdä todella suloisen tilanteen, jossa omistaja kysyy koiraltaan, onko se koira vai vauva? Eläimen ilme on niin huvittava, että ainakaan minä en voinut olla nauramatta. Se on myös hyvä osoitus siitä, kuinka rakastavaisia ja hauskoja koirat ovat.

Katso video alapuolelta ja jaa se ystävillesi!