Poika soittaa uskomattoman taitavasti Vivaldia haitarilla. Vaikea edes uskoa, että tuollaisella isolla soittimella voi vetää jotain näin hienoa, kaunista ja näppärää. Ihan kuin taustalla soittaisi koko orkesteri. Mieletön!

Katso mitä tapahtuu, kun vauva jätetään kaksin perheen lemmikkikoiran kanssa.

Koiran popcornien syöminen saa vauvan nauramaan niin hysteerisesti, että sitä kuunnellessa pahempikin kaamosmasennus häviää. Tämä vauva nauraa sydämmensä kyllyydestä ja sitä kuunnellessa ikävästäkin päivästä tulee hetkessä iloinen. Nauru pidentää ikää ja tätä videota katsellessa saat varmasti muutaman vuoden lisää.

Ainut asia, joka on söpömpi kuin panda, on pieni panda. Tässä hellyyttävässä videossa seikkailulle lähtenyt pikkupanda joutuu takaisin petiin, kun sen emo päättää, että nyt on aika käydä unille. On ihanaa huomata, miten rakastavasti emopanda käsittelee pientä pentuaan. Videota katsellessa voi melkein kuulla äidillisen ”noniin, mennäänpäs nyt nukkumaan” -lauseen emon suusta.

Illuusiotemppuja on moneen lähtöön, mutta tämä on sellainen, jota ei kovin moni tässä maailmassa pysty toteuttamaan. Espanjalainen taiteilija Eloy Morales on yksi niistä harvoista, joka pystyy. Hänellä on käsittämätön taito hämätä katsojaa töillään.

Ensinäkemältä kuvat näyttävät ihan tavallisilta kasvokuvilta.

Tai melkein tavallisilta.

Vähän maalia naamaan ja menoksi.

Onko tässä jotain erikoista?

Kuvat: Eloy Morales

On, sillä nämä ovat maalauksia.

Kuvakaappaus: Vimeo

Käsittämättömän hienoja.

Kuvakaappaus: Vimeo

Tsekkaa lisää Eloyn kotisivuilta: eloymorales.es

Valokuvaaja Patrick Hall testasi, miltä ihminen näyttää, kun etälamautin iskee ihoon. Tällä videolla näkyy, kun kuvattavat odottavat sitä hetkeä, että milloin tärähtää. Ja sitten kun tärähtää, niin voi pojat, kun heidän ilmeensä ja kehonsa vääntyy ihan miten sattuu. Eikä ihme, sillä sähköisku on kohtuullisen napakka.