Monien sukeltajien suurimpana tavoitteena on päästä näkemään valkohai vedessä. Häkki kannattaa kuitenkin muistaa pitää ympärillä sillä muuten saattaa käydä huonosti.

Tällä videolla melko agressiivisesti käyttäytynyt hai tuli pyörimään sukeltajan rautakehikon ympärille. Vihainen eläin pureskeli ja heilutti häkissä olleita osia ja voimme vain kuvitella kuinka mitätön olo sukeltajalla oli.

Sukeltajien mukaan kyseinen hai oli huimat 5,4 metriä pitkä.

Netissä on paljon hienosti muokattuja videoita, joihin todella on käytetty aikaa ja vaivaa. Tällä videolla näet kaksi miestä, jotka kuvasivat itseään ympäri Hawaijia.

Videosta hienon tekee se, että apuvälineenä käytettiin kehyksiä, joista miehet hyppivät eri paikkoihin.

Live-lähetysten vaaroja ja toisaalta myös hupeja ovat tilanteet, jotka pistävät koko toimituksen hetkeksi sekaisin.

Tässä videolla toimittaja seisoo tikkailla, jotka eivät näy kuvassa, ja römähtää kesken lauseen alas näköpiiristä. Lopuksi vain tikkaat vilahtavat ruudussa. Onneksi sentään toimittajan matka alas ei näytä olevan kovinkaan pitkä.

Aivan kuin nämä kahdessa eri terraariossa asustelevat liskot morottelisivat toisilleen. Toisaalta kyseessä saattaa olla myös päiväjooga tai vapaauinnin kuivaharjoittelu. Oli miten oli, hauskalta se näyttää. Hitaasti, mutta varmasti vuorotellen molempien toinen käsi nousee kohti taivaita. Lisko vastaa, kun sille morottaa.

Vaikka kissoilla onkin hyvä tasapaino, eivät nekään aina pysty nappisuoritukseen. Jos yrittää hypätä tasanteelta toiselle, voi vauhti jäädä liian lyhyeksi ja sen seurauksena tippua maahan, tai muuten vain liukastua ja tippua. Vahinkoja sattuu.

Kissat nolostuvat helposti vahingon sattuessa, mutta onneksi asia unohtuu niiltä helposti. Videolla nähdään kooste erilaisista tilanteista, missä esiintyy hieman kömpelöitä kissoja.