Joey Johnson joutui moottoripyöräonnettomuuteen vuonna 2012 – vain neljä kuukautta sen jälkeen, kun hän tapasi elämänsä naisen Michellen. Joey halvaantui vyötäröstä alaspäin ja pelkäsi, ettei hänen rakkautensa pysy tämän rinnalla. Mutta toisin kävi, sillä onnettomuus vain vahvensi suhdetta.

Kaksi vuotta myöhemmin rakastunut pari meni naimisiin. Joey halusi tehdä hänen ja Michellen häistä unohtumattomat. Hän halusi antaa vaimolleen romanttisen häätanssin halvaantumisesta huolimatta.

Hän suunnitteli tanssia useita kuukausia. Ystävien avulla siitä tuli mahdollista.

Kun hääpäivä koitti, Michellellä ei ollut aavistustakaan mitä tulisi tapahtumaan. Kun hän näki miehensä seisomassa keskellä tanssilattiaa, hän oli sanaton. Pitkä hiljainen hetki vallitsi koko salin. Sitten kaikki purskahtivat itkuun ja alkoivat taputtamaan.

Hetki oli ikimuistoinen ja kaunis.

© LinneaLiz Photography

© LinneaLiz Photography

© LinneaLiz Photography

© LinneaLiz Photography

© LinneaLiz Photography

© LinneaLiz Photography

© LinneaLiz Photography

© LinneaLiz Photography

© LinneaLiz Photography

© LinneaLiz Photography

Lisää Joeyn ja Michellen kauniita hääkuvia voit katsoa sivustolta www.linnealiz.com tai Facebookista.

Tämä videolle koottu kuvasarja näyttää, miten lauman johtaja pelastaa jokeen hukkumaisillaan olevan varsan. Kyseessä on Arizonassa elävä villihevosten eli mustangien lauma, joka on saapunut joelle juomaan. Joen toiselle puolelle ilmestyy toinen lauma. Tämä kiinnittää hevosten huomion, ja ne haluavat mennä tervehtimään.

Pienin hevosista ei kuitenkaan pärjää voimakasta virtaa vastaan, ja se painuu pinnan alle. Champiksi nimetty ori nappaa varsaa niskasta kiinni ja vetää tämän niin lähelle rantaa, että varsa pääsee omin jaloin takaisin emonsa luokse. Tämän jälkeen Champ lähtee vielä tervehtimään toisen hevoslaumaan johtajaa ja palaa sitten takaisin oman laumansa luokse.

Villihevosten elämää voi seurata Facebookissa.

Netissä pyörii tällä hetkellä kuva mekosta, jonka eri ihmiset näkevät eri värisenä. Toiset näkevät mekon kulta-valkoisena, toiset musta-sinisenä ja osa taas lila-ruskeana. Minkä värisenä sinä näet tämän?

Kohtalo saattoi 12-vuotiaan Isaacin sekä 13-vuotiaan Dakotahin yhteen. Pojat tapasivat kotiensa läheisyydessä olevalla uima-altaalla, jossa he ystävystyivät samantien. Isaacin ja Dakotahin kaverit alkoivat vitsailla, että he muistuttavat aivan veljeksiä. Silloin Isaac ja Dakotah alkoivat itsekin ihmetellä selvää yhdennäköisyyttä ja kemiaa heidän välillään.

Isaac meni kotiin ja pyysi äitiään istumaan sängylle. Poika kysyi suoraan äidiltään, että onko hänet adoptoitu perheeseen. Äiti alkoi itkemään hysteerisesti, ja silloin Isaac tiesi totuuden.

Dakotah oli asunut koko elämänsä ajan isoäidillään, ja hän tiesi vanhempiensa menehtyneen vuosia sitten. Hän ei kuitenkaan tiennyt olemassa olevasta veljestään. Pojat ovat onnellisia, kun he olivat löytäneet toisensa. He vannovat, ettei heitä erota enää mikään.

Kahden sisaruksensa välissä pötköttelevä koiranpentu Scooby Doo on vaipunut syvään uneen. Yhtäkkiä se uikahtaa kovaan ääneen. Vieressä makaava veikka Pretty Boy herää tähän ja kömpii haparoiden pienten tassujensa avulla pahaa unta nähneen Scooby Doon viereen. Tai oikeastaan päällä. ”Ei mitään hätää kaveri hei. Täs me ollaan kaikki sun lähellä.”