Kun morsian kävelee alttarille, on se usein häiden koskettavin hetki. Kaikki näkevät miten kauniilta ja onnelliselta hän näyttää. 25-vuotias Jaquie Goncher halvaantui niskasta alaspäin kahdeksan vuotta sitten uintionnettomuudessa, mutta ei antanut sen estää täydellistä hääpäiväänsä käymästä toteen.

 

 

Lääkärit sanoivat, että Jaquie ei kävelisi enää koskaan, mutta hänellä meni puolisen vuotta, kun hän jo seisoi omilla jaloillaan. Vuotta ennen häitä Jaquie päätti, että kävelisi alttarille omissa häissään ja tanssisi tulevan puolisonsa kanssa. Se vaati paljon kovaa työtä, fysioterapiaa ja kuntosalilla käymistä.

 

Rakkaus todellakin on voimista suurin!

 

A photo posted by Jaquie Goncher (@jaquienicole) on

 

 

 

Näpäytä kuvaa, niin näet parin uskomattoman kauniin häätanssin.

A video posted by Jaquie Goncher (@jaquienicole) on

 

Lähde: Cosmopolitan

Ekstroverteille elämä tuntuu olevan monin verroin helpompaa, sillä heidän ei tarvitse miettiä mitä puhua kaverin serkun kissanristiäisissä tai pelätä tekevänsä huonon vaikutelman. Tässä on 15 kohtaa, joihin jokainen erittäin ulospäinsuuntautunut ihminen voi samaistua helposti.

 

1. Saat uusia ystäviä kaikkialla mihin menet.

2. Tunnet juhlista aina vähintään yhden ihmisen.

3. Annat maailman parhaita halauksia.

4. Et pelkää rakastaa.

5. Mikä tekee sinusta mahtavan kumppanin.

6. Olet aina valmis kokeilemaan uusia asioita.

7. Innostut lähes mistä tahansa.

8. Et pelkää hassutella.

9. Sinusta on ihanaa saada ihmiset nauramaan.

10. Nautit huomion keskipisteenä olemisesta.

11. Ihmiset sanovat sinun olevan liiankin ystävällinen.

12. Teet aina ystäväporukkasi suunnitelmat.

13. Ja se on sinusta ihan okei!

14. Sillä rakastat ottaa vastuuta.

15. Et voisi kuvitellakaan elämää epäsosiaalisena

Joskus asiat loksahtavat paikoilleen niin nätisti, että siitä kokee valtavaa tyydytystä. Videolla Youtube-käyttäjä OskarPuzzle kertoo ensin palapelin logiikasta ja sen jälkeen näyttää miten se toimii. Palaset näyttävät osittain häviävän, kun ne asettaa paikalleen. Jännittävä optinen illuusio!

Australiassa papukaijoja voi nähdä muuallakin kuin häkeissä. Videolla isä on terassilla lastensa kanssa ja yhtäkkiä hän alkaa viheltämään metsää kohti.

Aluksi terassille tulee muutama papukaija ja lopulta perheellä on kokonainen parvi ruokittavana. Lapset olivat varmasti mielissään tilanteesta ja oppivat samalla myös välittämään ja pitämään huolta luonnosta.

Koirat ovat vain yksinkertaisesti liian ihania ja tunnollisia eläimiä. Ne auttavat lajiin katsomatta toisia ja ovat kaikin puolin vilpittömiä eläimiä.

Videolla saksanpaimenkoira menee ylös rappusia ja huomaa, kuinka kissanpentu ei pääse ylös portaita. Tämän jälkeen koira ottaa kissan hellästi suuhunsa ja nostaa sen ylös.

Kissa ei varmasti voisi toivoa parempaa ja huolehtivaisempaa ystävää.

Evästevalinnat