Silloin tällöin sattuu ikäviä tapauksia, jossa eläimet loukkaantuvat ja tarvitsevat ihmisten apua. Onneksi tänä päivänä tekniikka on niin kehittynyttä, että pienimmillekin eläimille on saatavilla apua tarpeen tullen.

Tällä videolla onneton siili oli loukannut itsensä, jonka seurauksena sen takajalat olivat halvaantuneet.

Joskus ihmiset tekevät mitä vain saadakseen lisää suosiota kavereiden keskuudessa. Usein kyseiset videot päätyvät myös nettiin, jotta suurempi kävijäkunta saavuttaa videon.

Tällä videolla poika juo 3 litraa maitoa ja saa samalla päällensä 26 pakettia kananmunia. Maito oli värjätty siniseksi väriaineella, jotta tapahtumaan saatiin lisää huumoria. Lopuksi poika oksentaa juomansa litkun pois ja on varmasti ylpeä tempauksestaan.

Monilla ihmisillä on tapana tuomita henkilöitä pelkän ulkonäön perusteella. Tällainen käytös on melko tavallista, mutta täytyisi kuitenkin muistaa, että joskus harmittomimman näköinen henkilö saattaakin olla todellinen pahantekijä.

Ennakkoluulot saattavat estää ihmisiä tutustumasta toiseen henkilöön vain ihon värin tai kulttuurin perusteella. Vivas kannustaa kaikkia ihmisiä olemaan rohkeita ja ennakkoluulottomia!

Moni koiranomistaja on varmasti joskus kokeillut, kuinka sen koira reagoi erilaisiin ääniin. Tämän videon koiralla on kuitenkin erityisen hauskoja reaktioita tietokoneelta tuleviin ääniin.

Moni äänistä on jonkin eläimen ja koira selvästi yrittää kommunkoida niiden kanssa.

Autot kehittyvät nopeaan tahtiin ja nykyään nopeat urheiluautotkin voivat olla ympäristöystävällisiä. Jaguarin julkaisema C-X75 malli on hyvä esimerkki siitä kuinka ympäristöystävällisyys ja tehokkuus voidaan tuoda samaan autoon.

Kulkuneuvossa on vain 1,6 litrainen moottori, mutta silti yli 500 hevosvoimaa. Auton runko on tehty hiilikuidusta ja se kiihtyy 6 sekunnissa 100 kilometrin tuntinopeuteen. Muotoilu on myös erittäin tyylikäs, jopa hienompi kuin uusimmissa Ferrareissa tai Lamborghineissä. Auto päästää ilmaan hiilidioksidiä alle 89 grammaa kilometriltä, joka on vähemmän kuin monessa tavallisessa henkilöautossa.