Yleisö hiljenee odottamaan, mitä seuraavaksi on luvassa. Kyseessä on Moskovan koiranäyttely, ja estraadille kävelee esiintymään nainen ja hänen koiransa. Koira käy makaamaan maahan, ja nainen niia sen merkiksi, että show voi alkaa. He molemmat ovat valmiita. Kun musiikki pärähtää käyntiin, naisesta tulee soittorasian nukke ja koirasta hänen tanssikaverinsa. Yhdessä he vetävät esityksen, jonka harjoittelu on vaatinut älyttömän paljon treenausta. Mutta tulos on kyllä kaiken sen arvoinen!

Muistatteko vielä artikkelin 5-vuotiaasta autistitytöstä, joka maalaa todella upeasti? Joku saattoikin huomata kuvissa seikkailevan kissan, jonka on nyt aika saada huomiota osakseen. Kissa on nimittäin paljon enemmän kuin pelkkä lemmikki.

Thula on 1-vuotias kissa, joka on rodultaan maine coon. Se on ollut Iriksellä ihan pennusta asti. Se toimii autistitytölle terapiakissana ja touhuaa Iriksen kanssa aina kaikkea kivaa. Ihan sama minne tyttö meneekin, tai mitä hän ikinä tekeekin, kissa haluaa olla aina mukana kaikessa. Thula tulee jopa kylpyyn mukaan. Tämä merkitsee Irikselle paljon – kissa on hänen paras ystävänsä.

Ystävykset touhuamassa.

Kuvista huokuu rakkaus ja välittäminen.

Molemmat ovat yhtä tärkeitä toisilleen.

On onni, että nämä kaksi ovat löytäneet toisensa, sillä Iris ei nimittäin huolinut terapiaeläimeksi ihan ketä vaan.

Molemmat tutkailevat maailmaa yhtä kiinnostuneena.

Ihanat ystävät.

Katso Iriksen upeita maalauksia tästä!

Lähde: Facebook

Videolla näkyy, miten suuri luottamus linnulla ja miehellä on keskenään. Mies täyttää kätensä vedellä, ja pian lintu hyppääkin jo ”uima-altaaseen” pulikoimaan ja räpsyttelemään siipiään. Lopuksi vielä, kun kylpyhetki on ohi, lintu lentää kaverinsa olkapäälle istumaan.

Jos tämä pieni peiponsukuinen lintu näyttää tutulta, se johtuu siitä, että tiklejä lentelee Euroopassa ja Länsi-Aasissa, mutta myös Suomen kamaralla.

Ranskalainen valokuvaaja Xavier Hubert Brierre matkusti Gaboniin Afrikkaan ja kuvasi siellä eläimiä. Hän asensi peilejä viidakkoon useaan eri paikkaan ja taltioi sitten videolle eläinten reaktioita, kun ne näkivät kuvajaisensa ensimmäistä kertaa.

Ihmetys on tietysti suuri, niin kuin kenellä tahansa, joka näkee oman pärstänsä (vai onko se sittenkin jonkun toisen, hmmmm) muutaman metrin päässä, ja tämä pärstä liikkuu vielä omituisen samanlaisesti kuin itse.  Toiset ottivat ihan coolisti (norsu), toiset eivät (gorilla).

Pöllöissä on jotain kiehtovaa. Ne ovat myös aika huvittavan näköisiä, kun niiden päät kääntyilevät milloin mihinkin suuntaan ja silmät näyttävät siltä kuin olisivat ihmetyksestä selällään. Tämä suloinen pöllöperhe syö aamupalaa, jaloittelee ympäriinsä ja pörräilee kiinnostuneena kameran ympärillä. Ihania!