Tämä video näyttää upean muodonmuutoksen – vain toiselle puolelle kasvoja. Videolla esiintyvä hius- ja meikkitaiteilija Nikkie meikkaa itseään ja näyttää samalla, mitä kaikkea kivaa ehostuksella voi saada aikaan.

Nikkie haluaa painottaa, että meikkaamista ei tarvitse hävetä eikä ottaa niin vakavasti, vaan se on hauska tapa saada aikaan hauska muodonmuutos. Toiset korostavat persoonaansa vaatteilla, toiset hiuksilla ja kolmannet koruilla – jokaisella on oma tapansa tehdä itsestä ja päivästä omanlaisensa. Meikkaaminen ei ole yhtään sen huonompi vaihtoehto.

3-vuotias Izzy halusi, että isä laittaa hänen hiuksensa kauniisti joka päivä. Ikävä kyllä hiusten letittäminen ei kuulunut tämän isän vahvuuksiin. Jokaisella pikkutytöllä on kuitenkin oikeus päivittäisiin prinsessakampauksiin, joten isän täytyi tehdä asialle jotain. Isä ilmoittautui kampaajakouluun.

Mitäpä vanhempi ei lapsensa eteen tekisi. Isä oppi nopeasti ponihäntien ja lettien teot, mutta hän halusi osata enemmän. Nyt hän tekee mitä söpöimpiä kampauksia tyttärelleen, ja tyttö on onnesta soikeana. Isä käy kursseilla edelleen.

Lähde: Facebook

 

18-vuotias Anna Mott on tanssinut balettia kolmevuotiaasta asti, ja hän rakastaa sitä edelleenkin yli kaiken. Mutta matkan varrella on tapahtunut paljon.

14-vuotiaana Anna alkoi saada sellaisia kipuja, ettei pystynyt enää kävelemään lavalta pois. Pian selvisi, että hänellä on aivokasvain. Se leikattiin onnistuneesti pois ja pitkän kuntoutuksen jälkeen Anna palasi lavalle, vaikka kasvain vei hänen näkönsä. Koskettava ensiesiintyminen sai yleisön herkistymään.

Älä heitä vanhaa villapaitaa pois, äläkä vanhoja tyynyjä. Niistä voi tehdä todella helposti koiralle oman mukavan ja söpön pedin. Tämä video näyttää tarkemmin, miten se tapahtuu.

Pääsääntöisesti homma menee niin, että ompelet villapaidan kaula-aukon umpeen, täytät paidan hihoineen päivineen vanhan tyynyn sisuksilla, käännät pulleat hihat yhteen ja ompelet ne kiinni toisiinsa. Sen jälkeen vielä pohja kiinni neulan ja langan avulla ja hauska peti on valmis.

11-vuotias Cinnamon-koira on iloinen veijari, joka ei pienestä hetkahda. Vastoinkäymisistä huolimatta koira jaksaa hymyillä päivästä toiseen.

Cinnamon sairastaa glaukoomaa eli silmänpainetautia, jonka vuoksi koira on menettänyt näkönsä lähes kokonaan toisesta silmästään. Cinnamonilla on myös vanhoille koirille yleinen Cushingin oireyhtymä, joka aiheuttaa muun muassa rajua lihomista ja alakuloisuutta. Oireyhtymä ei ole kuitenkaan saanut Cinnamonia alakuloiseksi, vaan koira jaksaa iloita jokaisesta päivästä täysillä.

Evästevalinnat