29-vuotias Saara Aalto osallistui Iso-Britannian X-Factor -kilpailuun. Esityksen jälkeen yksi tuomareista nousee seisomaan ja taputtamaan, sillä niin koskettavan version hän esitti Sian Chandelier-kappaleesta. Kyseessä oli ensimmäinen koe-esiintymisviikko ja jäämme jännityksellä odottamaan, miten Saaran käy jatkossa.

Lenkillä ollut mies sattui huomaamaan tien varressa yksinäisen koiranpennun, jolla ei näyttänyt olevan omistajaa. Mies päätti ottaa koiran mukaan kotiinsa ja antaa sille ruokaa ja vettä.

Voimme videolta nähdä, kuinka iloinen koira on, kun se saa ystävän, joka välittää ja pitää siitä huolta. Mies soitti kodistaan eläinsuojeluun, jonka kautta koira sai itselleen uuden ja rakastavan kodin.

Miehen pieni teko merkitsi koiralle uutta ja ihanaa elämää. Tilanne on hyvä esimerkki siitä, kuinka itselle pienet teot voivat merkitä toiselle valtavasti.

Freddie Combs osallistui Amerikan Talent -kilpailuun vuonna 2012. Freddien tarina on hurja, sillä mies painoi pahimmillaan yli 400 kiloa ja meinasi kuolla ylipainoonsa. Lavalle saapuessaan mies painoi kuitenkin 225 kiloa ja oli laihduttanut huimat 180 kiloa! Lähellä kuolemaa käyminen oli miehelle herätys siitä, että nyt on pakko toimia ja tehdä asialle jotakin.

Freddie omaa uskomattoman kauniin lauluäänen, joka sai koko yleisön ja tuomariston liikuttumaan. Mies omisti kauniin kappaleen vaimollensa, mikä teki tilanteesta vielä koskettavamman.

Video on myös hyvä muistutus siitä, että ulkonäkö saattaa pettää.

Meikit ei ole vain ainoastaan naisten juttu, vaan ne sopivat myös miehille erittäin hyvin. Meikkitaiteilija Gisela Villa kysyi isältään, jos saisi meikata tämän. Lucio otti haasteen vastaan ja antoi tyttärelleen vapaat kädet. Huikean lopputuloksen näet klikkaamalla alla näkyviä kuvia. Me ainakin olemme aivan sanattomia!

 

Tosielämän Barbie ja Ken, Pixee Foxi ja Justin Jedlica kärsivät samasta ongelmasta. Pakkomielle kauneusoperaatioihin on tuhonnut kummankin rakkauselämän. Pari aikoo kuitenkin jatkaa samalla tiellä.