Tämän kuvausprosessin tarkoitus oli ottaa selville, kuinka moni ihminen pysähtyy auttamaan autonsa kanssa tielle jäänyttä henkilöä. Mies odotti kaksi tuntia ”puhjenneen” renkaan kanssa tienposkessa eikä kukaan pysähtynyt.

Mutta sitten paikalle saapui henkilö, joka halusi auttaa. Hän oli ajanut ohi jo aikaisemmin, mutta ei voinut silloin pysähtyä, sillä hän oli menossa lääkäriin. Kun auttaja astui ulos autostaan, selvisi pian, mitä tämä oli käynyt läpi. Mies oli menettänyt tulipalossa kaiken – kotinsa, lemmikkinsä ja melkein henkensä yrittäessään pelastaa niitä. Hänen koko kehonsa oli palanut pahasti, ja mies olikin maannut koomassa melkein kuukauden.

Silti hän pysähtyi auttamaan. Tästä voisi ottaa jokainen oppia.

Haddadin perheen tytöt ovat vuosittain järjestäneet playback -esityksen. Tällä kertaa esitykseen haluttiin jotain erilaista ja tyttäret pyysivät äitiä suostuttelemaan isän mukaan esitykseen.

Esitys oli tärkeä, sillä paikalle oli saapunut runsaasti sukulaisia, joilla oli myös oma show. Tytöt halusivat keksiä tavan, jolla he voisivat erottua joukosta.

Lopulta isä suostui esitykseen ja kappaleeksi valittiin Beyoncen ”All the single ladies” -hitti.

Voit katsoa videon alapuolelta!

https://www.youtube.com/watch?v=YaRjIYnCBKY

Olen aikaisemmin pitänyt saippuakuplien puhaltamista pääosin lasten suosimana harrastuksena. Gloria Allwin osoittaa kuitenkin sen, että saippuakuplien puhaltaminen sopii erinomaisesti myös aikuisille.

Videolla nainen puhaltaa suuren saippuakuplan ja jättää sen lumikinoksen päälle.

Ei mene kauaa, kun saippuakupla alkaa jäätyä ja lopputulos on taianomaista katsottavaa.

Kuvittele, kuinka ihania koristeita näistä saisi?!

Monilla vanhemmilla on tapana viedä lapsensa uimaan jo varhaisessa iässä. Mitä nopeammin lapsi oppii uimaan, sitä parempi – osaksi taaperon turvallisuuden ja vanhempien mielenrauhan vuoksi.

21 kuukauden ikäinen Arabel oppi uimaan Virossa, Tartossa. Aluksi äiti auttaa tyttöä hyppäämään veteen, jonka jälkeen hän innostuu ”leikistä” myös itse. Ei menekään kauaa, kun tytöstä on tullut todellinen vesipeto!

Pienet lapset ovat ennakkoluulottomia ja videolta onkin helppo huomata, kuinka vedestä tulee nopeasti Arabelin uusi ystävä.

Voit katsoa inspiroivan videon alapuolelta! Aikuisilla on todella paljon opittavaa lapsilta.

Tanssiminen vaatii musiikillista lahjakkuutta ja rytmitajua, sillä vain tällöin on mahdollista pysyä vaikeiden koreografioiden mukana.

Tällä videolla näemme ainutlaatuisen esityksen, jossa sotilaiksi pukeutuneet tanssijat tanssivat Leon Jesselin 1897 vuonna säveltämän ”Die Parade der Zinnsoldaten” -kappaleen tahdissa.

Kappale on todella tunnettu ja sitä on esitetty eri puolilla maailmaa.

Voit katsoa oheiselta videolta, kun Missourista kotoisin oleva tanssiryhmä, The Rockettes, esittää tunnetun sävelmän.

https://www.youtube.com/watch?v=eRC1HsjEZRs