Herkuleskuoriainen on yksi maailman kookkaimmista kovakuoriaisista. Aikuisen herkuleskuoriaisen koko voi vaihdella jopa 5-17 senttimetrin välillä, riippuen eläimen koosta.

Tällaisten ötököiden kasvattaminen kotona ei tulisi minulle mieleenkään, mutta onneksi voin katsoa, kuinka prosessi tapahtuu Youtuben välityksellä. Mies päätti kasvattaa kotonaan herkuleskuoriaisen ja ötökän kehitysprosessi on suorastaan mieletön, mutta samalla myös erittäin ällöttävä — ainakin minun mielestäni!

Kissat ovat monien muiden eläinten tapaan mestarillisia maastoutujia.

Maastoutumisesta on hyötyä saalistajille, sillä erinomaisen suojavärin ansiosta eläimet pystyvät väijymään saalistaan parhaimmillaan vain metrin etäisyydeltä! Sama pätee myös saaliseläimiin, jotka pystyvät erinomaisella suojavärillä pysymään piilossa, vaikka peto kulkisi aivan niiden vierestä.

Katso alta kuva, joka on tuottanut ihmisille päänvaivaa:

Twitter / Pres Pirates-Pirates

Vastaus löytyy alapuolelta, mutta älä luovuta liian helpolla!

Twitter / Pres Pirates-Pirates

Eikö kyseinen kissa olekin maastoutunut uskomattoman taitavasti?!

Twitter / Pres Pirates-Pirates

Onnistuitko löytämään kissan ensimmäisestä kuvasta? Jaa tämä haaste myös ystävillesi, jotka pitävät kissoista!

On ihana tunne, kun oma rakas perheenjäsen palaa töistä kotiin. Erityisesti lapsuudesta muistamme tilanteet, kun äiti ja isä saapuivat töistä kotiin ja juoksimme suoraa päätä ovelle halaamaan heitä.

Mikäli sinulla on koira, tiedät varmasti sen tunteen, kun avaat ovet ja eläin hyppää vinkuen syliisi. Tällä kertaa omistajaa on vastassa kakadu, joka on äärimmäisen onnellinen, kun sen ystävä palaa työpäivän jälkeen kotiin.

Jälleennäkeminen on erittäin iloinen ja mies ottaa lopulta huomionkipeän linnun syliinsä — tämä on sitä “aitoa” onnellisuutta, joka syntyy pienistä ja yksinkertaisista asioista.

Norsuilla on äärimmäisen hyvä muisti, jonka avulla ne pystyvät vaeltamaan satoja tai jopa tuhansia kilometrejä, löytääkseen vettä savanneilta ja aavikoilta. Hyvä muisti ei kuitenkaan ulotu vain veden löytämiseen, sillä norsuilla on myös äärimmäisen läheiset ystävyyssiteet.

Tennesseen eläinsuojelualueella elävä norsu, Tarra, tapaa ystävänsä kolmen viikon tauon jälkeen. Sen ystävä ei ole kuitenkaan norsu, vaan koira nimeltä Bella.

Bella loukkasi aiemmin selkänsä, jonka vuoksi se täytyi viedä eläinlääkäriin toipumaan kolmeksi viikoksi.

Videolla saamme nähdä koskettavan jälleennäkemisen, joka jälleen osoittaa, kuinka lojaaleja ja ihania eläimiä ovat.

Pienenä äidit usein tarkkailevat ystäväpiiriäsi, sillä he tietävät, että joukossa tyhmyys tiivistyy. Toisaalta hyvässä porukassa saadaan myös paljon hyvääkin aikaiseksi, joten ole tarkkana, kun valitset oman seurasi!

Tämä kissa on perinteisten kissakavereiden sijasta saanut itselleen koirakavereita. Kaveruksilla näyttää olevan mukavaa ja on hauska huomata, kuinka kissa on alkanut käyttäytyä aivan kuin koira. Videolla omistaja pyytää koiriaan pyörähtämään ja hetken kuluttua kissa tekee tempun perässä.

Seura tekee kaltaisekseen ja tämä kissa on siitä elävä esimerkki.